09.05.2016

Lasse Nørgaard er fra 9. maj 2016 ny ledende overlæge på Billeddiagnostisk Afdeling Hospitalsenheden Horsens.

Lasse Nørgaard (37) kommer til at udgøre afdelingsledelsen i Billeddiagnostisk Afdeling sammen med overradiograf Birgitte Skinner-Larsen.

Sammen skal de skabe gode rammer for patienter og medarbejdere på tværs af afdelingens to matrikler i Skanderborg og Horsens. De står samtidig for at skulle forberede etableringen af en ny billeddiagnostisk funktion i Akutafdelingen med henblik på at styrke det samlede akuthospital i Horsens.

Lasse Nørgaard kommer fra en stilling som afdelingslæge på Radiologisk Afdeling, Aarhus Universitetshospital, og har stor erfaring med arbejdet som tillidsrepræsentant og som formand for hospitalets Yngre Lægeråd. Desuden har han varetaget mange undervisningsaktiviteter for intro- og uddannelseslæger.

I 2015 blev han udpeget som vagtchef for Den Fælles Beskriverenhed for radiologien i Region Midtjylland.

- Som ledende overlæge får jeg mulighed for at kombinere mine interesser for ledelse og udvikling sammen med mit speciale inden for radiologi. Jeg glæder mig meget til at tage fat på de nye opgaver, siger Lasse Nørgaard. 

Hospitalsenhedens billeddiagnostiske afdeling har ca. 60 ansatte og leverer 90-95.000 radiologiske undersøgelser om året til hospital, speciallæger og praktiserende læger i Horsens, Hedensted, Odder og Skanderborg Kommuner. 

Desuden uddanner afdelingen yngre læger, medicin- og radiografstuderende og gennemfører forsknings- og udviklingsaktiviteter.

På Regionshospitalet Horsens står Billeddiagnostisk Afdeling for forskellige MR-, CT- og ultralydsscanninger samt røntgenundersøgelser. Røntgenundersøgelserne gennemføres også på Skanderborg Sundhedscenter.


Yderligere oplysninger

  • Jørgen Schøler Kristensen, Lægefaglig direktør, dr. med., Hospitalsenheden Horsens, tlf. 2016 3201