03.05.2016

Hilde E. Thun Holst er ansat som ny områdeleder for Specialområde Udviklingshæmning og ADHD. Hun afløser Lars Boye Pedersen, der netop er gået på pension.

Hilde E. Thun Holst er 41 år og har en kandidatgrad i administration fra Aalborg Universitet. Hun kommer fra en stilling som leder af HR og Økonomi i Ældre- og Handicapforvaltningen i Aalborg Kommune.

Før det har hun været både chefkonsulent og medarbejder i samme forvaltning. Hun har desuden haft en afstikker til regionssekretariatet i Region Nordjylland. Hilde E. Thun Holst har dermed en bred erfaring som baggrund for jobbet som områdeleder.

Som områdeleder kommer Hilde E. Thun Holst til at stå i spidsen for en fagligt stærk organisation med omkring 350 medarbejdere.

Hilde E. Thun Holst tiltræder stillingen 1. juni.


Fakta
• Specialområde Udviklingshæmning og ADHD (SUA) er et fagligt fællesskab af Region Midtjyllands bosteder for udviklingshæmmede voksne, hvor der er en særlig kompleksitet inde i billedet.

• Specialområdet har hovedsæde i Viborg og har desuden afdelinger i Allingåbro, Hedensted, Herning, Holstebro og Randers.

• Specialområdet råder over 118 dagpladser og 145 døgnpladser.