31.05.2016

 

Så er psykiatrien i Region Midtjylland kommet på Facebook. Med andre ord er psykiatrien nu en del af det suverænt største sociale netværk i Danmark. Med omkring 3,5 millioner danske profiler har Facebook sat sig tungt på markedet, når det handler om videndeling, hurtige nyheder og diskussionsgrupper.

 

Derfor er det oplagt, at Psykiatrien også klemmer sig ind i cyberspace.

 

- Det er naturligt, at vi går i dialog med borgere og brugere. Også på Facebook. Selv om Facebook kan være et sted med en meget direkte tone, tør vi godt møde borgerne der, hvor borgerne er, siger Gert Pilgaard Christensen, direktør for Psykiatri og Social.

 

På Facebook har patienter med en psykisk sygdom, pårørende og medarbejdere mulighed for at møde psykiatrien og hinanden i øjenhøjde. 

 

- Vi ønsker at skabe forståelse, gå i dialog og dele ny viden om psykiatrien med borgere med en generel nysgerrighed for psykiatri. På Facebook kan du høre om andres erfaringer og få gode råd, som følgerne kan forholde sig til og dele med hinanden, forklarer Gert Pilgaard Christensen.

 

Psykiatrien i Region Midtjylland er på Facebook

 

Siden vil også blive brugt til at aflive myter om psykisk sygdom og psykiatriområdet. Det vil blandt andet ske gennem personlige historier, som også skal være med til at give håb og inspiration til eget liv eller sygdomsforløb.

 

Har du fået lyst til at følge med på siden, skal du lede efter:

 

Psykiatrien i Region Midtjylland.

 

Du er velkommen til at gå ind på siden og give den et "like". Så får du løbende nyheder, fakta og historier om den nyeste udvikling fra det psykiatriske område i regionen.

 

For yderligere informationer kan du kontakte kommunikationschef i Psykiatri og Social, Jens Hanøy Flensted-Jensen på jenfle@rm.dk eller tlf. 7847 0061.