4.03.2016

Claus FischerClaus Fischer er ansat som ny ledende overlæge i Regions-psykiatrien Vest. Dermed er afdelingen godt rustet til den forestående udflytning til det nye hospital Gødstrup.

Claus Fischer er 44 år og bosat i Århus med familie.Han bliver 1. april færdig som speciallæge i psykiatri og har siden årsskiftet arbejdet som 1. reserve-læge i psykoseambulatoriet i Herning. Derudover har han arbejdet som læge i sammenlagt syv år på psykiatriske afdelinger i Risskov, Horsens og Vejle.

Claus Fischer har gennem hele sin karriere brændt for at udvikle psykiatrien. Han har deltaget i regionale udvalg, der har arbejdet med at løse nogle af psykiatriens udfordringer. Han har desuden i en periode været fællestillidsrepræsentant for de yngre læger.

Han kommer til at udgøre afdelingsledelsen i Regionspsykiatrien Vest sammen med oversygeplejerske Betina Funder Jeppesen. Sammen skal de skabe gode rammer for patienter og medarbejdere på tværs af afdelingens to matrikler i Herning og Holstebro. Samtidig skal de forberede udflytningen af psykiatrien til Gødstrup og det fremtidige tættere samarbejde med det somatiske hospital.

Claus Fischer tiltræder stillingen 1. maj.


Flere oplysninger
• Lægefaglig direktør Per Jørgensen, tlf. 78 47 00 05.