25.11.2016

Aarhus Kommunes Integrationspris 2016 går til Neurologisk Afdeling.

Afdelingen får prisen for en indsats, der giver flygtninge forskellige optræningsforløb, hvor de får et hygiejnekursus, bliver introduceret til forskellige serviceassistent-opgaver og sideløbende går på sprogskole. Ideen til forløbet kom oprindeligt fra Jonna Ledet Thomsen, som i dag er leder af Serviceafdelingen.

- Det er en glædelig nyhed, at Neurologisk Afdeling har vundet denne pris – ikke mindst fordi det er så vigtig en indsats. Så der er al mulig grund til at ønske afdelingen et stort tillykke og være stolte på deres og hospitalets vegne, udtaler hospitalsdirektør Gert Sørensen.

Stort set alle har fået ansættelse på hospitalet

Indtil nu har i alt 12 flygtninge været igennem et forløb, og i følge Signe Otzen, der er serviceleder i afdelingen, har stort set alle i dag fået ansættelse på hospitalet.

Med til overrækkelsen på Rådhuset var (fra venstre) oversygeplejerske Inge Nørgaard Lauridsen, serviceleder Jonna Ledet Thomsen, serviceassistent Anne Christensen, serviceleder Signe Otzen og Jittra Nielsen, som er en af de 12 tidligere elever - og som i dag er ansat i afdelingen.