28.10.2016

Pressemeddelelse fra Region Nordjylland: 

Den 24. og 25. oktober sendte Region Nordjylland ca. 4000 breve ud til borgere i Region Nordjylland. Ved en fejl blev yderligere ca. 900 breve sendt til borgere i Viborg og Skive Kommune i Region Midtjylland.

Indholdet i brevene omhandler børneundersøgelser. I Region Nordjylland er der indgået et samarbejde mellem de praktiserende læger i regionen og Region Nordjylland omkring en indsats, der skal få flere børn til at modtage tilbud om børneundersøgelse hos de praktiserende læger. Baggrunden er, at en gruppe af børn ikke modtager tilbuddet om børneundersøgelse ved 5 uger, 5 måneder samt ved 1, 2, 3, 4 og 5 år. Formålet med børneundersøgelserne er at bidrage til, at alle børn er i en god udvikling – både fysisk, psykisk og socialt.

Den 24. og 25. oktober sendte Region Nordjylland ca. 4000 breve ud til forældre i Region Nordjylland med opfordring til at deltage i de forebyggende børneundersøgelser. På grund af fejl hos regionernes IT-leverandør blev yderligere ca. 900 breve sendt til borgere i Viborg og Skive Kommune i Region Midtjylland, som dermed har fået et brev, de ikke skulle have haft.

 Region Nordjylland beklager meget den ulejlighed, brevene kan have skabt hos borgere i Viborg og Skive Kommune. Der vil i de kommende dage blive sendt breve til de 900 borgere i Viborg og Skive Kommune, hvor Region Nordjylland informerer om hændelsen og beklager fejlen.

 

Kontaktpersoner

 

Charlotte Larsen, kontorchef, Region Nordjylland

Tlf. 97648305, mail: cl@rn.dk

Udsendt af: Trine Østergaard Thomsen, kommunikationskonsulent
tlf. 51 49 17 22, mail: trine.thomsen@rn.dk