27.09.2016

Nyt forløb henvender sig til pårørende til psykisk sårbare og andre med interesse i emnet.

- Undersøgelser viser, at mange pårørende til psykisk sårbare mangler nogle at snakke med om den situation, de befinder sig i. Mange borgere har også ytret ønske om at blive klogere på psykiatri og psykiske lidelser mere generelt, fortæller konsulent ved PsykInfo Midt, Jette Dupont Lauritsen.

Derfor tilbyder Randers Kommune nu – i samarbejde med Region Midtjylland – et forløb bestående af tre mødeaftener, hvor netop emnet psykiatri er omdrejningspunktet.

I løbet af de tre mødeaftener vil der være rundvisning i Psykiatriens Hus, en præsentation af Recoveryskolen, en personlig beretning om at være psykisk syg, samt oplæg fra en psykolog om de stress- og krisereaktioner, man kan opleve som pårørende til en psykisk sårbar person. Der vil også være mulighed for tale med andre pårørende, få gode råd og idéer, samt stille spørgsmål.

Tilbuddet er sammensat på baggrund af erfaringer fra lignende tilbud andre steder i regionen, og det er gratis at deltage.

Tidspunkterne for de tre mødeaftener er mandag 26. september, tirsdag 25. oktober og onsdag 23. november, alle dage 19-21. Alt foregår i Psykiatriens Hus, Gl. Hadsundvej 3, 8900 Randers, i det store mødelokale.

Læs mere på www.psykinfomidt.dk.


Yderligere oplysninger:

Konsulent ved PsykInfo Midt, Jette Dupont Lauritsen – mail: jetlur@rm.dk - tlf. 3062 1687.