27.12.2017 

Programmet er klar til Region Midtjyllands årlige turismekonference. Konferencen holdes under overskriften "Innovation og kultur som kilde til ny vækst i turismen" den 16. januar 2018 i Remisen i Brande. 

Region Midtjylland byder på en dag med masser af inspiration, når eksperter, branchefolk og kulturelle iværksættere giver deres bud på, hvordan vi i Region Midtjylland kan fortsætte med at skabe vækst og udvikling i turismen. 

Se hele programmet for Region Midtjyllands Turismekonferencen 2017 (pdf). Sidste frist for tilmelding er mandag den 8. januar 2018. 

Nicholas Hall, stifter og CEO i Digital Tourism Think Tank og en af verdens ledende eksperter inden for destinations-markedsføring, præsenterer sit bud på, hvordan vi skal gentænke erhvervet for at følge med den digitale udvikling og forblive relevante for vores gæster. 

Andre oplægsholdere på dagen er bl.a. programdirektør Juliana Engberg fra Kulturhovedstad Aarhus 2017; ejer af ”Ikke en Pind” Jonas ”Pindhund” Hallberg; adm. direktør Montra Hotel Sabro Kro Jakob Beck Wätjen; direktør i Naturkraft, Peter Sand og Kulturchef i Ringkøbing-Skjern Kommune Per Høgh Sørensen m.fl.

På konferencen vil det også blive afsløret, hvem der modtager Region Midtjyllands TurismeVÆKSTpris 2017. Prisen overrækkes af 1. næstformand for det nye regionsråd Hanne Roed (B).

Se hvem der er kandidater til prisen. (link) 

Kontakt vedr. turismekonferencen:
Udviklingskonsulent Mie Pedersen, Regional Udvikling, tlf. 2154 8760 / mie.pedersen@ru.rm.dk