05.01.2017

Fristen for næste ansøgningsrunde til de regionale kulturmidler på 4 mio. kroner i 2017 nærmer sig. Region Midtjylland inviterer til infomøder i tre byer.

Fristen for at få regionale støttekroner til projekter, der kan udvikle det midtjyske kulturliv i 2017, udløber 1. marts. Derfor inviterer Region Midtjylland til informationsmøder i Holstebro, Aarhus og Silkeborg i løbet af næste uge.

Regionsrådets kulturpolitik bygger på visionen om ”et rigt og udviklende kulturliv", og alle projekter, der kan hjælpe med at gøre den vision til virkelighed, kan søge regionale støttekroner.

Samlet set kan der i den kommende ansøgningsrunde uddeles 4 mio. kroner, og på de tre møder står regionens kulturkonsulenter klar til at fortælle om regionens kulturpolitik og betingelserne for at få støtte. Der er også sat tid af til at drøfte konkrete ideer til nye kulturelle projekter, netværk eller eksperimenter.

Send din gode idé

Alle med interesse i kulturlivet er velkomne til at deltage i møderne. Også personer, der ikke selv er kulturaktører, men måske ønsker et samarbejde med kulturlivet.

Har du en god idé til et projekt, vil der være mulighed for at få sparring og måske møde nye samarbejdspartnere til møderne. Ideer kan sendes til sinne.nordborg@ru.rm.dk. før mødet og må maksimalt fylde én A4-side.

Møderne bliver afholdt

• Mandag den 9. januar på Holstebro Bibliotek Kirkestræde 13, 7500 Holstebro. Tilmelding her.

• Tirsdag den 10. januar i Filmbyen i Aarhus Mødelokale 4, Filmbyen 21, 3. sal, 8000 Aarhus C. Tilmelding her.  (Ikke flere pladser, se ekstra møde herunder.)

• Onsdag den 11. januar på Rampelys i Silkeborg Bindslevsplads 6, 8600 Silkeborg. Tilmelding her.

• (EKSTRA MØDE) Tirsdag den 24. januar på Godsbanen i Aarhus Remisen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C. Tilmelding her.

Program for møderne 

09.30 -10.00: Ankomst, rundstykker og kaffe

10.00 -10.20: Præsentation af regionens kulturpolitik

10.20 -14.00: Spørgsmål og drøftelse af indsendte idéoplæg

Mere information

• kulturkonsulent Mikkel Ottow, 4092 6709 / mikott@rm.dk

• Læs mere om Region Midtjyllands kulturpolitik, kulturmidler og de tre informationsmøder på
www.kultur.rm.dk