24.08.2018

Letbanestrækningen mellem Aarhus og Odder er godkendt – driften indledes lørdag den 25. august.

I dag, fredag den 24. august, har Aarhus Letbane modtaget den endelige godkendelse af letbanestrækningen mellem Aarhus H og Odder af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. Dermed kan Letbanen begynde at køre med passagerer på strækningen.

Første tur afgår lørdag den 25. august kl. 5.20 fra Aarhus H til Lisbjergskolen, mens første tur fra Odder mod Aarhus afgår kl. 5.37. Første afgang fra Aarhus H til Odder er kl. 6.19.

- Det er en fantastisk og længe ventet nyhed, at letbanestrækningen til Odder er åben for passagerer. Letbanen krydser nu kommunegrænsen og er dermed for alvor blevet et løft af den regionale, kollektive trafik. Samtidigt glæder jeg mig selvfølgelig også til, at banen mod Grenaa åbner, så den positive effekt kan mærkes i hele den østlige del af regionen, siger formand for Regionsrådet i Region Midtjylland Anders Kühnau (S).

Åbningen af letbanestrækningen mellem Odder og Aarhus fejres i Odder lørdag den 8. september kl. 10. Letbanestrækningen mod Grenaa ventes at kunne åbne senere på året.

Læs hele nyheden hos Letbanen

 

Letbanen vil køre to gange i timen mellem Odder og Aarhus på hverdage med en ekstra afgang i myldretiden morgen og eftermiddag. Køreplanen kan ses på midttrafik.dk.Letbanen vil køre to gange i timen mellem Odder og Aarhus på hverdage med en ekstra afgang i myldretiden morgen og eftermiddag. Køreplanen kan ses på midttrafik.dk.