12.02.2018

Tove Nedergaard er blevet ansat som ny områdechef for Specialområde Børn og Unge. Hun har arbejdet som viceområdeleder i specialområdet siden 2013 og har siden marts 2017 været konstitueret i jobbet som områdechef.

Tove Nedergaard er 52 år og har ud over en pædagoguddannelse også flere ledelsesuddannelser i rygsækken. I øjeblikket er hun i gang med en master i offentlig ledelse på Syddansk Universitet, som hun påbegyndte i 2015.

Hun har gennem årene arbejdet blandt andet som pædagog, pædagogisk konsulent, som mentor for mellemledere i Herning Kommune og som forstander for en specialpædagogisk døgninstitution Viborg, inden hun blev viceområdeleder i Specialområde Børn og Unge og herefter konstitueret som områdechef.

Som områdechef vil Tove Nedergaard stå i spidsen for en faglig stærk organisation med omkring 400 medarbejdere.

Tove Nedergaard tiltræder stillingen 12. februar 2018

Fakta
• Specialområde Børn og Unge (SBU) er et fagligt fællesskab af Region Midtjyllands tilbud til primært børn og unge i alderen 0-18 år med psykosociale, kognitive og emotionelle vanskeligheder. Der er i specialområdet også mulighed for efterværn op til 23 år, ligesom SBU også råder over midlertidige botilbud til voksne på flere af afdelingerne.

• Specialområdet har hovedsæde i Risskov og har desuden afdelinger placeret geografisk i hele Region Midtjylland.

• Specialområdet er normeret til:
125 pladser i døgntilbud §66
20 pladser i døgntilbud §107
14 pladser i interne skoletilbud
6 pladser i børnehavetilbud


Flere oplysninger:

• Socialdirektør Ann-Britt Wetche, anwetc@rm.dk, tlf.3060 0348
• Læs mere om specialområdet på www.sbu.rm.dk