28.02.2018

Region Midtjylland har forlænget aftalen om ambulancekørsel og liggende sygetransport med Falck, Responce og Samsø Redningskorps.

Forlængelsen betyder, at de eksisterende leverandører fortsætter med at levere ambulancekørsel og liggende sygetransport i regionen frem til 30. november 2021.

Region Midtjylland benytter sig af en option i de eksisterende kontrakterne med Falck, Responce og Samsø Redningskorps. Forlængelsen på 24 måneder er den maksimale periode, der kan forlænges. Kontrakterne fortsætter i øvrigt på uændrede vilkår.

Tryghed for borgerne
Formand for regionsrådet i Region Midtjylland, Anders Kühnau (A), er meget tilfreds med aftalen.

- Med forlængelse af de eksisterende aftaler sikrer vi god kontinuitet og maksimal tryghed for borgerne. De kan fortsat regne med at få den bedste mulige hjælp, både hvis de bliver kritisk syge eller kommer alvorligt til skade og hvis de får behov for at blive kørt med en liggende sygetransport mellem hospitalerne som led i behandlingen, siger Anders Kühnau.  

Godt samarbejde

Jørgen Mieritz, direktør for Falck Ambulance Danmark, glæder sig over Region Midtjyllands beslutning om at forlænge de eksisterende aftaler med Falck og Responce.

- Vi har et godt samarbejde med Region Midtjylland om ambulancetjeneste og liggende sygetransport. Det glæder mig derfor meget, at det samarbejde skal fortsætte frem til udgangen af 2021, siger Jørgen Mieritz.

Falck, Responce og Samsø Redningskorps leverer dagligt 66 ambulancer og 26 liggende sygetransporter i Region Midtjylland. Dermed bidrager de årligt til behandling og transport af mere end 150.000 borgere.

Yderligere info: