07.03.2018

MedAssist med base i Esbjerg skal fra 1. maj og mindst tre år frem drive Lægerne Danmarksgade 14 i Holstebro

Region Midtjylland har netop valgt MedAssist til at overtage driften af Lægerne Danmarksgade 14 i Holstebro. Med aftalen er klinikkens patienter sikret lægehjælp i mindst tre år, når lægerne Marianne Pedersen og Bent Conrad Pedersen 1. maj går på pension.

- Jeg er glad for at vi med aftalen kan fastholde lægehjælpen til patienterne i klinikken, siger Annette Roed, formand for udvalget for Nære Sundhedstilbud i Region Midtjylland.

Vikarbureau driver lægeklinik

MedAssist driver vikarbureau for sundhedsansatte som læger og sygeplejersker og formidler stillinger i Danmark, Norge og Sverige. Firmaet har base i Esbjerg og mere end 20 års erfaring i at rekruttere læger til ledige stillinger.

- Vi glæder os rigtigt meget til at komme i gang. Vi ønsker at give borgerne i Holstebro et godt lægetilbud og håber at klinikkens personale vil fortsætte sammen med os, siger Nils Høgalmen, Administrerende Direktør i MedAssist.

Aftalen med MedAssist gælder for tre år og kan forlænges med et år. Når aftalen udløber, vil regionen forsøge at afsætte klinikken til en eller flere praktiserende læger. Lykkes det ikke, bliver driften af lægeklinikken sendt i udbud igen.

- Mit håb er, at en eller flere læger til den tid står klar til at overtage klinikken, siger Annette Roed.

MedAssist ansætter læger til at drive klinikken i Holstebro. Aftalen rummer bl.a. krav om, at patienterne kan få tilknytning til den samme læge i længere perioder på mindst seks måneder. MedAssist skal leve op til samme kvalitetskrav og vilkår som andre lægehuse.

Fakta

  • MedAssist skal fra 1. maj drive klinik hvor "Lægerne Danmarksgade 14" i Holstebro hidtil har holdt til.
  • Aftalen med MedAssist gælder for tre år og kan forlænges med et år. Når aftalen udløber, vil regionen igen forsøge at afsætte klinikken til en eller flere praktiserende læger. Og sende driften af lægeklinikken i udbud, hvis det ikke lykkes.
  • MedAssist har base i Esbjerg og mere end 20 års erfaring i at rekruttere læger til ledige stillinger. Det er først nu MedAssist er gået ind på markedet for drift af lægeklinikker. Klinikken i Holstebro bliver den første, virksomheden åbner.
  • Lægerne Marianne Pedersen og Bent Conrad Pedersen går på pension 1. maj 2018. Sammen har de i knap 25 år drevet klinikken.
  • Region Midtjylland modtog tre bud på at drive lægeklinikken i Holstebro. Ingen praktiserende læger ønskede at overtage klinikken.

Yderligere information