08.03.2018

Hospitalsenhed Midt har ansat Julie Witt som ny HR-chef på regionshospitalerne i Viborg, Silkeborg, Hammel og Skive. Hun tiltræder stillingen som HR-chef den 1. april.

Julie Witt har 17 års erfaring fra hospitalsvæsenet, og i seks af årene har hun været personaleleder. Hun kommer fra en stilling som teamleder for 10 medarbejdere i HR i Psykiatri og Social i Region Midtjylland.

Som HR-chef på Hospitalsenhed Midt skal Julie Witt sikre en fortsat udvikling af HR-området. Hun bliver desuden ansvarlig for HR's organisatoriske, økonomiske, faglige og personalemæssige drift og udvikling.

HR er en stab i Administrationen på Hospitalsenhed Midt og består af 34 medarbejdere, heraf to mellemledere. De arbejder med løn, uddannelse, personale og arbejdsmiljø.

Fokus på faglig udvikling og trivsel

- Jeg synes, at det er helt vildt spændende og meningsfuldt at arbejde i sundhedssektoren og i en politisk ledet organisation. Og jeg ser frem til som HR-chef at være med til at understøtte arbejdet i hospitalsenhedens mange afdelinger og centre bedst muligt, siger Julie Witt og fortsætter:

- Samtidig ser jeg frem til at sætte retningen for HR-området sammen med medarbejderne i HR og lederteamet på Hospitalsenhed Midt. Jeg vil blandt andet sætte fokus på den faglige udvikling og den enkelte medarbejders trivsel.

Julie Witt har en kandidatuddannelse i jura med speciale i ansættelsesret, og hun er i øjeblikket i gang med en lederuddannelse. Hun har tidligere arbejdet på blandt andet Regionshospitalet Silkeborg og Odense Universitetshospital, så hun kender arbejdsgangene på et hospital.

Stor erfaring fra regionen og hospitalsvæsenet

- Vi glæder os til at byde Julie Witt velkommen til Hospitalsenhed Midt. Julie har de rette kompetencer til at stå i spidsen for HR og har stor erfaring fra Region Midtjylland og hospitalsvæsenet. Så hun har allerede et solidt kendskab til vores organisation. Hun har samtidig en stor viden og erfaring fra hele HR-området, hvor hun er særlig stærk inden for det personalejuridiske område, løn og forhandling, siger Tine Joensen, der er administrationschef på Hospitalsenhed Midt.

Julie Witt er 43 år. Hun er gift, har to døtre og bor i Sorring. Fritiden bruger hun på familien, venner, rejser og løbeture eller i sportshallen som badmintontræner for børn.

Yderligere oplysninger: 

  • Tine Joensen, administrationschef, Hospitalsenhed Midt: 7844 1201 / 2047 3092
  • Julie Witt, kommende HR-chef, Hospitalsenhed Midt: 2475 9215