01.03.2018 

Michael Tjørnild tiltræder som ny ledende overlæge ved Ortopædkirurgisk Afdeling, Kirurgisk Fællesafdeling, på Regionshospitalet Randers pr. 1. april 2018. 

41-årige Michael Tjørnild er ph.d. og afdelingslæge ved Ortopædkirurgisk Afdeling E på Aarhus Universitetshospital. 1. april 2018 tiltræder han som ny ledende overlæge ved Ortopædkirurgisk Afdeling, som er en del af Kirurgisk Fællesafdeling på Regionshospitalet Randers.

I den nye stilling får han ansvar for at drive og udvikle hospitalets ortopædkirurgiske arbejde i et tæt samarbejde med den øvrige ledelse i Kirurgisk Fællesafdeling.

Michael Tjørnild bliver ny ledende overlæge på Ortopædkirurgisk Afdeling i Randers fra 1. april 2018. Foto: Helle Brandstrup Larsen 

- Jeg ser frem til at starte i jobbet som ledende overlæge for det ortopædkirurgiske speciale, og blive en del af teamet i Kirurgisk Fællesafdeling. Jeg vil bidrage til den positive udvikling, som afdelingen er i, bl.a. ved at sikre, at medarbejderne får tid til både at koncentrere sig om deres kerneopgaver og udvikle deres faglighed. Jeg vil arbejde for at skabe rammer, hvori vi spiller hinanden gode og sammen finder løsninger til at forbedre patientbehandlingen i afdelingen og i samarbejde med hospitalets øvrige afdelinger, siger Michael Tjørnild.

Jobbet som ledende overlæge ved Ortopædkirurgisk Afdeling bliver Michael Tjørnilds første lederjob. Han har dog tidligere beskæftiget sig med ledelse gennem sit job som fællestillidsmand på Aarhus Universitetshospital, hvor han har haft det overordnede ansvar for organiseringen af tillidsrepræsentanterne i Yngre Læger.

Indflydelse skaber arbejdsglæde og udvikling

Gennem jobbet som afdelingslæge og fællestillidsrepræsentant ved Aarhus Universitetshospital har Michael Tjørnild arbejdet med at inddrage medarbejdere i udvikling af faglige og administrative opgaver – og med gode resultater.

- Indflydelse skaber arbejdsglæde og faglig udvikling. Min dør vil altid stå åben, for mine medarbejdere skal vide, de er velkomne til at komme forbi og bidrage med ideer til udvikling af vores fælles arbejde, ligesom de også skal tage imod mig en gang imellem i klinikken, hvor jeg iklæder mig kitlen for at samarbejde med dem om patienterne, siger Michael Tjørnild.

Hospitalsledelsen på Regionshospitalet Randers ser frem til at byde Michael Tjørnild velkommen til hospitalet og i ledelsen af Kirurgisk Fællesafdeling.

- Michael Tjørnild er en fagligt dygtig kirurg, der har høje ambitioner for drift og udvikling af vores ortopædkirurgiske speciale i samarbejde med personalet - og med næste generation af ortopædkirurger. Han kommer med driftighed og stort engagement. Han vil sammen med den øvrige afdelingsledelse i Kirurgisk Fællesafdeling udgøre et stærkt ledelsesteam, siger Lone Winther Jensen, lægefaglig direktør på Regionshospitalet Randers.