21.11.2018

Regionshospitalet Randers har modtaget et CSR-certifikat af Randers Kommune for hospitalets arbejde med at hjælpe udsatte borgere og ledige ind på arbejdsmarkedet.

I over ti år har Regionshospitalet Randers tilbudt bl.a. jobtræning og virksomhedspraktik til borgere, der af forskellige årsager har haft udfordringer med at passe ind på arbejdsmarkedet.

20. november blev hospitalets samlede indsats hyldet ved overrækkelsen af et CSR-certifikat af Randers Kommune. Certifikatet er bevis for, at hospitalet tager socialt ansvar ved at hjælpe kommunens udsatte borgere og ledige ind i et job.

I gør en forskel for borgerne

Overrækkelsen af CSR-certifikatet fandt sted på Regionshospitalet Randers, hvor kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt overrakte certifikatet til Helle Kaagaard Dahl, repræsentant fra hospitalets HR-enhed.

- Jeg er stolt over at kunne overrække dette CSR-certifikat til Regionshospitalet Randers. I gør en stor indsats for de ledige i Randers Kommune. Vi har brug for endnu flere virksomheder, der udviser mangfoldighed og åbner dørene for at hjælpe de udsatte og ledige borgere som jer, fortalte Jesper Kaas Schmidt.

- I er blandt dem, der virkelig gør en forskel for de ledige. Vores gode samarbejde går tilbage til midt halvfemserne, og gennem årene har I vist, hvordan socialt ansvar kan kombineres med drift. Tillykke til hospitalet for at være en rummelig arbejdsplads, sagde Bent Hedelund, virksomhedskonsulent ved Jobcentret i Randers Kommune.

Rummeligheden skal udbredes

Hospitalet modtog tre eksemplarer af CSR-certifikatet. De tre eksemplarer skal hænge på væggene ved Indgang A og B på Skovlyvej 15 og 9 samt Indgang C på Østervangsvej 54.

- Vi er både glade og stolte over at blive bemærket for at gøre en forskel. Vi ser det også som vores opgave at hjælpe kommunens borgere med bl.a. at tilbyde meningsfulde praktikforløb, jobtrænings- og jobmuligheder. Anerkendelsen skal gå ud til alle medarbejdere, der hver dag udviser rummelighed, giver plads og tid til de udsatte borgere og ledige, fortalte Lone Winther Jensen, lægefaglig direktør.

Flere oplysninger

  • Lone Winther Jensen, lægefaglig direktør, tlf. 4027 8297
  • Bent Hedelund, virksomhedskonsulent ved Jobcentret i Randers Kommune, tlf. 9815 7916