12.12.2019

Projektchef for byggeriet af DNV- Gødstrup, Michael Hyllegaard, har per 1. februar 2020 valgt at skifte ledelsen af projektsekretariatet for byggeriet i Gødstrup ud med nye udfordringer på det nye børnehospital, BørneRiget, i Center for Ejendomme i Region Hovedstaden.

Dermed får et andet af landets store hospitalsbyggerier nytte af den viden og de kompetencer, som Michael Hyllegaard har udvirket gennem 10 år som projektchef for byggeriet i Gødstrup. 

- Vi skylder Michael Hyllegaard en stor tak for den jætte indsats, han har lagt i at støbe fundamentet for, at et af landets i alt fem barmarksprojekter snart er klar til test og indflytning, udtaler hospitalsdirektør Poul Michaelsen.

Om 1/2 år er håndværkerne færdige på pladsen, og i 1. kvartal 2021 flytter de gamle hospitaler i Herning og Holstebro til den nye adresse i Gødstrup.

- I den aktuelle situation er der fortsat behov for stærk og kompetent styring af byggepladsen. Derfor vil vi sikre, at Michael Hyllegaards jobskifte ikke betyder en svækkelse af den samlede ledelse af byggepladsen. Vi kigger os omkring i miljøet for at se, hvordan vi yderligere kan ruste os til de afsluttende faser i Gødstrup, tilføjer Poul Michaelsen.

Samtidig glæder hospitalsdirektøren sig over, at byggeprojektet i Gødstrup løbende er styrket med stærke ressourcer fra Det Nye Universitetshospital i Aarhus.

- Det glæder mig, at vi er kommet så langt som vi er, og at projektdirektøren for byggeriet i af Det Nye Universitetshospital i Aarhus, Carsten Kronborg fortsat vil være en central del af den samlede ledelse af DNV-Gødstrup projektet.

Projektchef Michael Hyllegaard er glad og stolt over at have været en del af projektet med at realisere opførelsen af et nyt hospital i Gødstrup:

- Ti år går jo fantastisk hurtigt, når man hver dag er optaget af en sag, som har betydning for mange mennesker.  Og nu hvor der er lagt en god og solid plan for den resterende del af byggeriet herunder overdragelsen af byggeriet og en indflytningsplan, så er det et oplagt tidspunkt for mig at søge nye udfordringer, som jeg glæder mig til.

Yderligere oplysninger

  • Hospitalsdirektør Poul Michaelsen, tlf.2137 5007
  • Projektchef Michael Hyllegaard, tlf. 2447 0234