16.12.2019

40-årige Susie Vand er fra i dag og et år frem konstitueret i stillingen som Hospitalsapoteker i Region Midtjylland.

Hun kommer fra en stilling som Hospitalsapotekets chef for Klinisk Farmaci. Stillingen som Hospitalsapoteker har været vakant siden sommer.

- Vi er rigtig glade for, at Susie Vand har sagt ja til at blive konstitueret i stillingen det næste år. Susie Vand kommer med en solid baggrund fra Hospitalsapoteket, hvor hun siden 2015 har stået i spidsen for Klinisk Farmaci. Hun har inden da været afdelingsleder for apotekets funktion i Horsens, siger koncerndirektør Ole Thomsen.

I spidsen for nyt byggeri

Susie Vand er uddannet Cand.pharm. fra Danmarks farmaceutisk Universitet. Hun har inden sin uddannelse som farmaceut arbejdet som ufaglært i varemodtagelsen på Hospitalsapoteket. Siden har hun arbejdet som klinisk farmaceut, afdelingsleder og områdechef på Hospitalsapoteket. Sideløbende har hun taget flere lederuddannelser.

Hospitalsapoteket står foran byggeri af et nyt apotek ved Aarhus Universitetshospital i Skejby. Her får kontorchef Lars Lohse en særlig rolle på apotekets vegne, da byggeriet med en anlægssum på ca. 300 mio. kr. bliver en kæmpe opgave for Hospitalsapoteket.

Privat bor Susie Vand i Skanderborg med sin mand og sønnerne på 9 og 12 år.