27.02.2019

Region Nordjylland har ansat nuværende koncerndirektør i Region Midtjylland, Christian Boel, som ny regionsdirektør.

Den 1. april rykker koncerndirektør koncerndirektør Christian Boel mod nord. Her skal han efterfølge Svend Særkjær, der sidste år blev udnævnt som regionsdirektør i Region Hovedstaden.

- Først og fremmest vil jeg sige stort tillykke til Christian. Det er en spændende mulighed, han har fået. Jeg glæder mig over, at Christian bliver i regionsfamilien og ser frem til et tæt samarbejde, siger Pernille Blach Hansen.

Hun vil nu bruge lejligheden til at overveje, hvordan situationen håndteres klogest.

- Region Midtjylland er en robust organisation med dygtige medarbejdere og ledere. Jeg vil nu sammen med den øvrige ledelse benytte den nødvendige tid til at overveje, hvordan vi bedst organiserer os fremadrettet, siger hun.

Christian Boel ønsker Region Midtjylland held og lykke fremover og ser frem til at blive en tæt samarbejdspartner til regionen:

- Ti gode og udviklende år i Region Midtjylland har givet ballast til at kaste mig ud i en ny ledelsesopgave som regionsdirektør i det nordjyske. Det er en unik mulighed, som jeg gerne vil forfølge. Samtidig bliver det vemodigt at skulle tage afsked med mange dygtige og dedikerede ledere og medarbejdere samt tætte samarbejdspartnere i Region Midtjylland. Det har været et privilegium for mig at være en del af et super kompetent hold, som hele vejen igennem har leveret flotte resultater og løsninger til gavn for midtjyderne, siger han.

Flere oplysninger

  • Koncerndirektør Christian Boel, tlf. 2374 9162
  • Regionsdirektør Pernille Blach Hansen, tlf. 4026 8056