08.07.2019

Nordic Medicare skal i mindst tre år drive lægeklinik i Lemvig fra 1. september 2019. Samme dag åbner regionens Klinik for Almen Medicin.

Region Midtjylland har netop valgt Nordic Medicare til at drive lægeklinik med plads til mindst 3200 patienter i Lemvig fra 1. september 2019. Nordic Medicare har drevet lægeklinik i Lemvig siden januar 2015 og kan med den nye kontrakt fortsætte i yderligere tre år.

- Trods ihærdige forsøg har regionen ikke selv kunne sikre læger nok til alle borgere i Lemvig. Jeg er glad for at Nordic Medicare igen vil hjælpe os med at fastholde lægehjælpen lokalt, siger Annette Roed, formand for udvalget for Nære Sundhedstilbud i Region Midtjylland.

Hos Nordic Medicare er speciallæge og sundhedsfaglig direktør Niels H. Riewerts Eriksen glad for fortsat at skulle drive lægeklinik i Lemvig.

- Vi er meget glade for at vores patienter, og for at vi kan forsætte kontinuiteten i deres lægetilbud. Vi udvider servicen og åbner 1. september for videokonsultationer med en speciallæge i almen medicin. I udvalgte tilfælde kan patienter få ordnet deres lægebesøg hjemmefra, på farten eller hvor det nu passer dem. Vi glæder os til at forsætte vores gode samarbejde med patienter og personale i Lemvig, både ansigt til ansigt og digitalt, siger Niels H. Riewerts Eriksen.

Klinikken flytter i nye lokaler, da det gamle regionshospital skal renoveres.

To lægeklinikker åbner samme dag

1. september åbner Nordic Medicares "nye" klinik i Lemvig og Region Midtjylland Klinik for Almen Medicin i Lemvig Sundheds- og Akuthus. Begge klinikker åbner for mindst 3200 patienter hver.

- Vi glæder os til der kommer flere læger til Lemvig. Vi er klar til at samarbejde om faglig udvikling, feriedækning og vagtforpligtelser, siger Ulrik Steen, ledende overlæge i Hospitalsenheden Vest med ansvar for Klinik for Almen Medicin.

Brev om lægevalg på vej

Alle berørte patienter får brev om deres lægevalg i løbet af juli. Proceduren for lægevalget er beskrevet i brevet.
Patienter tilknyttet Nordic Medicare Lemvig eller læge Bruno Steen Christensen skal alle vælge ny læge, da deres lægetilbud ophører 31. august 2019.

Nordic Medicare flytter til nye lokaler på adressen Havnen 18 i Lemvig. Klinik for Almen Medicin åbner i det gamle regionshospital, der skal bygges om til Sundheds- og Akuthus.

Fakta

  • Nordic Medicare skal fra 1. september 2019 drive ny lægeklinik (udbudsklinik) i Lemvig. Siden januar 2015 har firmaet drevet lægeklinik byen.
  • Nordic Medicare flytter til nye lokaler 1. september 2019. Adressen bliver Havnen 18, 7620 Lemvig.
  • Nordic Medicare driver i alt 16 lægeklinikker i Danmark.
  • Læs mere om Nordic Medicare
  • Klinik for Almen Medicin (regionsklinik) etableres under Hospitalsenheden Vest i det kommende Lemvig Sundheds- og Akuthus. Klinikken har ansat lægerne Bruno Steen Christensen, Thomas Kure Højberg, Carsten Skammeritz og Ansgar Oskar Andersen.
  • Alle borgere, der har Nordic Medicare eller Bruno Steen Christensen som læge, skal inden 1. september vælge ny læge. Borgere, der skal vælge ny læge, får besked om deres muligheder for lægevalg i e-boks eller per brev. Brevene sendes i juli 2019.
  • Læs mere om Klinik for Almen Medicin

Yderligere information