05.08.2020

OBS Forældet info - tjek opdateret info om test her

De seneste dages stigning i antal COVID-19 smittede i Aarhus gør det nødvendigt at udbrede muligheden for at blive testet. Derfor åbner Region Midtjylland i samarbejde med Aarhus Kommune og Styrelsen for Patientsikkerhed en mobil testenhed i Gellerup.

Enheden åbner i morgen, torsdag 6. august, kl. 9-15.30 – og den vil være placeret ved E&P Huset på Tinesvej 31, 8220 Brabrand. Fredag vil den være at finde samme sted.

I de næste to uger vil den mobile testenhed komme rundt til andre boligområder, hvor der er konstateret smitte.

Se adresserne her

I testenheden kan alle uden symptomer blive testet.

Har man derimod COVID-19 symptomer såsom tør hoste, feber og vejrtrækningsproblemer, SKAL man kontakte egen læge for at få en henvisning til test.

Derudover er det fortsat muligt for alle, der ikke har symptomer, at blive testet i ”De Hvide Telte” ved Testcenter Aarhus, Vejlby-Risskovhallen, Vejlby Centervej 51, Risskov. Åbningstid dagligt kl. 9-15. OBS bestil tid på www.coronaprover.dk.

Man kan finde mere information om test her

Det er personale fra Region Midtjylland, der står for test-tagningen i den mobile testenhed, og medarbejdere for Styrelsen for Patientsikkerhed vil også være til stede. 

Region Midtjylland stiller derudover en mobil testenhed til rådighed for at teste personale på plejecentre og på sociale institutioner i Aarhus Kommune.