Stoppesteder og tidsplaner vil ændre sig i takt med behov og efterspørgsel. Listen bliver løbende opdateret på www.corona.rm.dk.

 

22.06.2020 (opdateret 19.8.2020)

På vegne af Testcenter Danmark og Ældre- og Sundheds-ministeriet indsætter Region Midtjylland nu gule testbiler, der skal turnere i sommerlandet for at teste personer uden symptomer på COVID-19 i bl.a. turistområder og havne.

Farven bliver solgul på de testbiler, der fra i dag begynder at cirkulere i Region Midtjylland med et tilbud om en test for COVID-19.

15 stoppesteder

De nye biler er Testcenter Danmarks lettilgængelige, mobile tilbud til borgere og turister i Region Midtjylland. Bilerne bliver drevet og bemandet af Region Midtjylland.

Bilerne gør fra i dag holdt 15 steder, hvor der ofte færdes mange mennesker. Blandt stoppestederne er en række turistattraktioner.

Stoppestederne ændrer sig i takt med behov og efterspørgsel. Adresserne bliver løbende opdateret på www.corona.rm.dk

Ingen tidsbestilling til test i gule biler

For at gøre det så nemt som muligt at få taget en test, skal man bare møde op ved de gule testbiler, skanne sit sundhedskort og få podningen overstået! Ved de gule testbiler er tidsbestilling ikke nødvendig, og svaret kan ses på sundhed.dk indenfor maksimalt 72 timer.

Hvis testen bekræfter smitte, bliver man kontaktet direkte.

Ikke for børn under 12 år

Test af børn og unge under 12 år kræver en henvisning fra egen læge

Test-muligheder for raske borgere

Udover de gule testbiler, er det også muligt at book en tid til test i Testcenter Danmarks hvide telte i Aarhus, Viborg og Herning og på stationer, som siden fredag har haft åbningstider på hospitaler og i sundhedshuse (OBS Forældet info - se www.corona.rm.dk for aktuelle teststeder): Horsens, Grenaa, Skanderborg, Randers, Ringkøbing, Holstebro, Skive og Lemvig.

Stoppesteder og tider

Bemærk, at stoppesteder og tidsplaner vil ændre sig i takt med behov og efterspørgsel.

Listen med adresser og åbningstider for teststeder bliver løbende opdateret på www.corona.rm.dk.

 

Fakta