02.03.2020

Marie-Louise Ulsøe bliver ny oversygeplejerske på Bedøvelse, Operation og Intensiv, Regionshospitalet Horsens, fra 1. april 2020.

Marie-Louise Ulsøe kommer fra en stilling som oversygeplejerske og en del af afdelingsledelsen i Bedøvelse og Operation på Aarhus Universitetshospital. Den 1. april 2020 vender hun tilbage til Regionshospitalet Horsens, hvor hun også tidligere har stået i spidsen for hospitalets afdeling inden for bedøvelse, operation og intensiv.

- Jeg erindrer afdelingen og hele hospitalet som præget af en god samarbejdskultur og med en stor lyst til at videreudvikle på klinisk praksis med udgangspunkt i, hvad der er godt for patienterne. Det fællesskab glæder jeg mig meget til igen at blive en del af, siger Marie-Louise Ulsøe.

- Som leder vil jeg fokusere på netop samarbejdet som fundament for de gode patientforløb og et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne får mulighed for at bringe deres høje fagligheder i spil. Jeg ved, at jeg vender tilbage til en afdeling med mange dygtige og dedikerede medarbejdere og ledere, og det er for mig det stærkeste udgangspunkt for en veldreven afdeling, siger Marie-Louise Ulsøe.

Tilbage til Horsens

Den nye oversygeplejerske blev uddannet sygeplejerske i 1991 og har arbejdet på Sønderborg og Vejle Sygehuse, før hun kom til Regionshospitalet Horsens i 2000. Her har hun igennem årene haft en række lederposter som f.eks. afdelingssygeplejerske på Operationsafsnittet og som oversygeplejerske på afdelingen fra 2008 til 2015.

- Vi kender Marie-Louise som en visionær og kompetent leder, som samtidig kommer med et stort kendskab til afdelingen og hospitalet. Bl.a. har Marie-Louise været med til at lægge hele fundamentet for det operations- og opvågnings-setup, vi har i dag. Vi er glade for, at hun har takket ja til stillingen og ser frem til et godt og spændende samarbejde, siger hospitalsdirektør Lisbeth Holsteen Jessen.

Bedøvelse, Operation og Intensiv på Regionshospitalet Horsens består i dag af Operation og Opvågning, Intensiv, Dagkirurgi og Endoskopi, Forundersøgelse til Bedøvelse, Enhed for Lindrende Behandling, Sterilcentralen og Akutlægebilen.

Marie-Louise Ulsøe er formand for det perioperative uddannelsesråd i Region Midtjylland, næstformand i det faglige selskab Dansk Selskab for Dagkirurgi og medlem af den internationale sammenslutning inden for dagkirurgi IAAS.
Marie-Louise Ulsøe er bosiddende ved Juelsminde med sin familie.

Yderligere oplysninger

  • Marie-Louise Ulsøe, oversygeplejerske, tlf. 2330 5689
  • Lisbeth Holsteen Jessen, hospitalsdirektør, tlf. 2120 4844