05.11.2020

Mette Abildgaard Høi er fra 1. december ansat som oversygeplejerske på Diabetes og Hormonsygdomme på Aarhus Universitetshospital.

Mette Abildgaard Høi kommer fra Neurologisk Klinik på Aarhus Universitetshospital, hvor hun har været afdelingssygeplejerske i 10 år. Hun er uddannet sygeplejerske i 1999 fra Sygeplejeskolen i Aarhus, og inden hun kom til Neurologisk Klinik var hun sygeplejerske, tillidsrepræsentant og klinisk vejleder på Neurologisk Sengeafsnit.

- Mette Høi har som afdelingssygeplejerske været afholdt for sin ledelse af både af sin egen ledelse og af sit personale. Hun formår både at få det kliniske arbejde til at fungere, og at udvikle den måde arbejdet er organiseret på. Hun er på en gang god til det innovative og til at samarbejde og skabe relationer, siger lægefaglig direktør Jørgen Schøler Kristensen.

Mette Abildgaard Høi har en Master i Offentlig Ledelse fra Syddansk Universitet. På Diabetes og Hormonsygdomme kommer Mette Høi til at udgøre afdelingsledelsen sammen med ledende overlæge Else Vestbo.

Foto: Region Midtjylland