I løbet af halvanden uges tid er der blevet bygget om på COVID19-testpladsen i Silkeborg.

Ombygningen er en del af Region Midtjyllands plan for vintersikring af alle testcentre i regionen, så de er klar til vinterens testarbejde.

Intet nyt for borgere

Der er ikke sket nogen ændringer for borgere og patienter, der skal testes for COVID-19 i Testcenter Silkeborg.

De kan stadig blive testet på gåben eller kørende i deres bil på testpladsen ved Søholt Idrætspark.

Ansatte yder en fantastisk indsats

Oversygeplejerske Ann Herling, der står i spidsen for testaktiviteterne på Hospitalsenhed Midt – herunder testcentret i Silkeborg – fortæller, at de ansatte udviser en stor gejst og et stort samfundssind:

- Der er en helt fantastisk atmosfære i vores testcentre. De ansatte er virkelig dedikerede til at løfte denne samfundskritiske opgave. De er hamrende gode og professionelle, og der er et helt særligt sammenhold mellem de ansatte. De har foretaget et aktivt tilvalg ved at søge jobbet, og de har dermed valgt opgaven. Det har jeg stor respekt for.

Husk dit mundbind og tag ingen billeder, tak

Ann Herling påpeger, at alle borgere stadig skal huske at medbringe og bruge mundbind, når de ankommer til testområdet. Og de skal beholde det på, indtil de har forladt området igen.

Derudover er det vigtigt, at alle borgere kommer til den bookede tid og hverken før eller efter. Ellers kan de ansatte ikke holde deres tidsplan, og det går ud over både de ansatte, men også de øvrige ventende borgere.

Det er ligeledes vigtigt at huske, at testcentret er en offentlig arbejdsplads, og derfor er fotografering af de ansatte ikke tilladt, understreger Ann Herling.