23.10.2020

Første møde om fremtidens udviklingshospital i Silkeborg holdes i dag. Udviklingsarbejdet er en del af budgetforliget i Region Midtjylland, og en ny hjemmeside giver alle interesserede mulighed for at følge med i arbejdet.

Regionsrådet har sat gang i en udviklingsplan for Regionshospitalet Silkeborg. Første møde i en af to arbejdsgrupper holdes i dag, 23. oktober.

En ny hjemmeside giver alle interesserede mulighed for at følge med i arbejdet.

Se hjemmesiden her (Hospitalsenhed Midt)

- I Regionsrådet har vi store forventninger til udviklingsplanen. Vi ønsker både at udvikle hospitalet og sikre borgerne den bedst mulige sammenhæng mellem de sundhedstilbud, de får fra Region Midtjylland og fra andre aktører på sundhedsområdet, siger regionsrådsformand Anders Kühnau (S).

Inddragelse og samarbejde

Arbejdet med en udviklingsplan for Regionshospitalet Silkeborg kører i to spor. Der er nedsat to politiske følgegrupper, en administrativ koordinationsgruppe og to arbejdsgrupper.

Der lægges op til en bred inddragelsesproces med input fra medarbejdere og centerledelser på Regionshospitalet Silkeborg, Silkeborg Kommune, praksissektoren, hospitalerne i Region Midtjylland, politikere, borgere og andre interne og eksterne interessenter.

Flere oplysninger