25.02.2021

Onlinebooking af tider til blodprøver og EKG skal sikre borgerne i Lemvig og omegn mere fleksibilitet og mindre tid i venteværelset   

Fra 1. marts 2021 skal du bestille en tid online på www.booking.rm.dk, hvis du skal have taget en blodprøve eller lavet et hjertekardiogram (EKG) i Lemvig.

Allerede tilbage i 2019 blev det digitale bookingsystem indført til blodprøvetagning/EKG på Regionshospitalerne i Herning og Holstebro. Og fra mandag 1. marts kommer det også til at gælde fuldt og helt for Lemvig Sundhedshus. 

Ordningen indføres efter gode erfaringer fra de andre hospitaler, og skal sikre borgerne mulighed for at finde en tid og et prøvetagningssted, der passer ind i deres hverdag og uden unødig ventetid.

Sådan gør du

Du kan booke tid til blodprøve/EKG ved at logge ind www.booking.rm.dk med dit NemID. Her kan forældre også booke tid til deres børn, når de er logget ind med deres eget NemID.

Har du ikke MitID og er henvist fra et hospital, skal du kontakte henvisende afdeling. Så hjælper de dig med at booke en tid.

Har du ikke MitID og er henvist fra praktiserende læge eller speciallæge, kan du ringe til Blodprøve og Biokemi i Gødstrup på tlf. 7843 5500 i tidsrummet 08.00 til 12.00 eller 13.00 – 14.00. Så hjælper de dig med at booke en tid.

Borgere, der møder op i Lemvig Sundhedshus uden at have bestilt en tid, vil fra 1. marts risikere at skulle vente lidt længere på at komme til.