15.02.2021

Fra tirsdag den 16. februar klokken 12.00 vil der igen være tider at booke for borgere i Region Midtjylland, der er inviteret til vaccination mod COVID-19. 

Borgere i Region Midtjylland, der har modtaget invitation til vaccination mod COVID-19 gennem eBoks eller papirbrev, kan fra tirsdag klokken 12.00 finde nye ledige tider på www.vacciner.dk og booke tid til vaccination.

Borgere som ikke har NemID og derfor ikke kan benytte selvbetjeningsløsningen på www.vacciner.dk får hjælp til at booke tid på bookingtelefonen i Region Midtjylland på nummer 7023 2415.

Region Midtjylland opfordrer til, at man kun benytter sig af booking-telefonen, hvis man ikke har NemID og derfor har brug for hjælp til at booke tid. Personalet på linjerne har ikke adgang til andre tider end dem, der er tilgængelige på www.vacciner.dk

Generelle spørgsmål om vaccination skal rettes til Myndighedernes corona-hotline på 7020 0233.

Region Midtjylland opretter løbende nye tider til vaccination på www.vacciner.dk, når der er sikkerhed for, at der er vacciner til det. Vi beklager ulejligheden for de borgere, der forgæves forsøger at booke tider i perioder, hvor der ikke er tider at booke. Hvis du oplever, at der ikke er ledige tider, når du forsøger at booke en tid, så opfordrer vi dig til at prøve igen senere.