11.02.2021

Region Midt-3536_1024x1428.pngSocialområdet i Region Midtjylland har ansat Carsten Wulff Hansen som ny vicedirektør.

Carsten Wulff Hansen kommer fra en stilling som socialchef i Randers Kommune, hvor han blandt andet har haft ansvaret for områderne handicap, psykiatri og misbrugsbehandling.

Som socialchef har han haft et tæt samarbejde med handicapråd, udsatteråd og bruger-pårørendeorganisationer. Han har desuden været involveret i flere tværgående initiativer på sundhedsområdet.

Carsten Wulff Hansen er 59 år og har en baggrund som socialrådgiver med erfaring fra både børne- og voksenområdet. Siden 2001 har han haft chefposter i kommunerne Århus, Skanderborg, Ry og Randers. Det meste af tiden har det været inden for socialområdet, men han har også i en periode haft ansvar ældre- og sundhedsområdet.

- Som vicedirektør skal Carsten Wulff Hansen styrke den faglige ledelse på Socialområdet i Region Midtjylland til gavn for de mennesker, der benytter vores tilbud, fortæller socialdirektør Ann-Britt Wetche, der glæder sig over valget af Carsten Wulff Hansen.

- Samtidig får han ansvar for den vigtige sundhedsfaglige indsats i socialområdet. Vi har et stort problem med ulighed i sundhed. Socialt udsatte mennesker lever kortere end gennemsnittet af befolkningen. Det skal vi have gjort noget ved, og det skal Carsten Wulff Hansen hjælpe os med at fokusere på, siger Ann-Britt Wetche.

Carsten Wulff Hansen tiltræder stillingen 1. april 2021.

Fotograf: Danny Skaade

Flere oplysninger
Ann-Britt Wetche, socialdirektør: tlf. 30 60 03 48