03.05.2021

Akutafdelingen i Hospitalsenheden Vest har netop fået ny ledende overlæge i skikkelse af Dea Kehler, der kommer fra en stilling som uddannelsesansvarlig overlæge ved Akutafdelingen på Regionshospitalet Randers. 

Mandag d. 3. maj har Dea Kehler taget hul på sin første arbejdsdag som ledende overlæge ved Akutafdelingen i Herning og Holstebro, og hun har længe glædet sig til at begynde på det, hun kalder en pionérafdeling:

- Akutafdelingen i Hospitalsenheden Vest er en pionérafdeling inden for akutmedicin, hvor der er højt til loftet, en tværfaglig tilgang til behandlingen af patienterne og dygtige og dedikerede medarbejdere, som jeg har glædet mig meget til at begynde samarbejdet med, siger Dea Kehler.

Som ledende overlæge brænder Dea Kehler bl.a. at bidrage til udviklingen af en akutafdeling på Regionshospitalet Gødstrup, hvor uddannelse, forskning og patientbehandling går hånd i hånd for at sikre høj patientbehandling i verdensklasse og patientforløb, der hænger sammen, fra patienten træder over dørtrinnet til sygehuset, til patienten atter er hjemme. 

- Jeg ser for mig en akutafdeling, hvor alle patienter får samme gode tværfaglige behandling, uanset hvilken akut sygdom eller tilstand, der giver anledning til, at de kommer på sygehuset i Gødstrup, tilføjer Dea Kehler.

Uddannelsespris for ekstraordinær indsats

For nylig blev Dea Kehler tildelt Yngre Danske Akutmedicineres uddannelsespris for at gøre en ekstraordinær indsats i arbejdet med uddannelsen i akutmedicin, mens hun var ansat som uddannelsesansvarlig overlæge i Akutafdelingen på Regionshospitalet Randers. 

Derudover fik hun ros for at være en dygtig kommunikatør, der er god til at se den enkelte uddannelseslæges behov og udviklingspotentialer.

Lægefaglig direktør Jens Friis Bak ser dialog, tillid og tværfagligt samarbejde om at skabe holdbare resultater som noget, der i høj grad er med til at drive Dea Kehlers engagement som leder:

- I hospitalsledelsen er vi glade for at tage hul på samarbejdet med Dea, som sammen med ledende oversygeplejerske Mette Norup Frøjk skal lede Akutafdelingen og afdelingens indflytning i det nye Regionshospitalet Gødstrup.

Faglig bredde og dybde kendetegner ny ledende overlæge

50-årige Dea Kehler har en faglig bred videreuddannelse som speciallæge i almen medicin, afdelingslæge i akutmedicin på Aarhus Universitetshospital, overlæge i akutmedicin på Regionshospitalet Randers, og er snart færdiguddannet speciallæge i akutmedicin.

Dea Kehler har endvidere et diplom i intensiv medicin inden for sepsis og en ph.d. i Preventive cardiovascular consultations in general practice.

Desuden har hun en Master fra Aalborg Universitet med fokus på forandringsledelse og kapacitet.

Dea Kehler afslutter herudover en 3-årig diplomuddannelse som organisationsanalytiker til sommer med specialeopgave i emnet: DAC-ledelse i praksis - en organisationspsykologisk og ledelsesstrategisk analyse. 

Privat bor Dea Kehler i Højbjerg ved Aarhus med sin mand og 3 børn.

 

Flere oplysninger

  • Jens Friis Bak, Lægefaglig direktør, Hospitalsenheden Vest, tlf. 4093 7985/ Jens.Bak@vest.rm.dk
  • Dea Kehler, ledende overlæge, Akutafdelingen, deasad@rm.dk