03.03.2021

I løbet af foråret bredes vaccinerne mod covid-19 ud til mange flere borgere, og derfor åbnes der i den kommende uge yderligere vaccinationssteder under ledelse af Hospitalsenheden Vest i Ikast, Ringkøbing, Lemvig og Struer.

Samlet skal Region Midtjylland kunne vaccinere 22.000 personer om dagen (i gennemsnit), når vaccineleverancerne rækker til det, og der er en stor logistisk opgave at få hele dette set up på plads. Derfor samles indsatsen nu under en og samme ledelse og koordineres i regi af Region Midtjylland.

Med de valgte lokaliteter er der lagt vægt på at bygge videre på de midlertidige vaccinesteder, som kommunerne satte op til en start. I Ikast oprettes et helt nyt vaccinested.

Det nye covid-19 vaccinationssteder i de fire kommuner åbner på følgende tidspunkter:


 • Vaccination Ringkøbing. Åbner d. 9. marts kl. 12.30
  Adresse: Kirkevej 16, 6950 Ringkøbing
  Kapacitet: 931 vaccinationer dagligt

 • Vaccination Ikast. Åbner d. 8. marts kl. 9
  Adresse: Stadion Alle 2B, 7430 Ikast
  Kapacitet 678 vaccinationer dagligt

 • Vaccination Lemvig. Åbner d. 8. marts kl. 9
  Adresse: Christinelystvej 8, 7620 Lemvig
  Kapacitet: 334 vaccinationer dagligt

 • Vaccination Struer. Åbner d. 9. marts kl. 12.30
  Adresse: Park Alle 4, 7600 Struer
  Kapacitet: 353 vaccinationer dagligt

 

- I tilknytning til de vaccinecentre vi har i Holstebro og Herning er det nu muligt at give et tilbud til borgerne om at komme til vaccination uden, at de skal tilbringe for megen tid i bil eller offentlige transportmidler. Og samlet set er vi nu klar til at have den fornødne kapacitet til rådighed, når forårets vaccineleverancer er til det, siger daglig leder af vaccinationsteamet i Hospitalsenheden Vest Dagny Kloster.

Borgere modtager besked i e-boks, når det er deres tur til at booke vaccination. Alle skal booke tid på vacciner.dk for at kunne modtage en vaccine.

OBS! Borgerne i Ikast skal være opmærksomme på, at booking af tid til vaccine på Stadion Alle 28 først kan ses fra søndag 07.03.2021 på www.vacciner.dk.

 

Flere oplysninger

 • Dagny Kloster, leder af vaccinationsteamet Hospitalsenheden Vest, tlf. 6130 7064 / dagped@rm.dk