Testcentre-i-RM_kort.pngTryk på kortet, for at prøve funktionerne.

17.03.2021

Et nyt landsdækkende kort samler oplysninger om alle danske teststeder ét sted. Kortet ligger på coronatest.rm.dk og kan bruges fra både telefon, iPad og computer og rummer alle nødvendige oplysninger, så det er nemt at finde frem til både PCR og hurtigtest.

Man kan både få det store overblik og zoome helt ind på detaljerne. Mandag tager Region Midtjylland et nyt interaktivt kort i brug for at gøre det nemmere for borgerne at finde frem til nærmeste corona-test.

- På det nye kort, indgår samtlige testmuligheder i hele Danmark. Det gør det nemt for alle, der gerne vil testes og er især en klar fordel, hvis man bor tæt på en regionsgrænse eller er på besøg i en anden del af landet. Med kortet er det nemt at få overblik og detaljer i en fart, siger regionsrådsformand Anders Kühnau (S).

Overblik og detaljer

Det nye corona-testkort virker intuitivt: "spreder" man fingrene på telefonens skærm udvider man kortet, detaljerne bliver tydeligere og adresse, åbningstid og link til evt. booking dukker op.

"Kniber" man i stedet fingrene sammen, bliver detaljerne erstattet af et overblik, hvor det er nemt at se, om nærmeste testtilbud f.eks. ligger i naboregionen.

Her ligger kortet

Kortet ligger på både på Region Midtjyllands hjemmeside coronatest.rm.dk og på coronasmitte.dk

Kortet er udviklet af Nationalt Kommunikationspartnerskab, der er de danske myndigheders fælles informationsindsats under COVID-19.

 

Flere oplysninger