18.11.2021 

Lisbet Tokkesdal Jensen tiltræder 1. januar stillingen som ledende overlæge ved Bedøvelse, Operation og Intensiv på Regionshospitalet Horsens.

Lisbet Tokkesdal Jensen kommer fra en stilling som ledende overlæge på Anæstesiologisk Afdeling ved Vejle og Middelfart Sygehuse, Sygehus Lillebælt.

Med sig har den nye ledende overlæge også mange års erfaring fra Regionshospitalet Horsens først som introduktionslæge, så overlæge og senest som funktionsleder for hospitalets operationsgang og afsnit for operation og opvågning.

- Vi kender allerede Lisbet som en inspirerende, iderig og lyttende leder med fokus på både de gode patientforløb og det tværfaglige samarbejde og ser meget frem til det fortsatte samarbejde, siger lægefaglig direktør Nils Falk Bjerregaard.

Lisbet Tokkesdal Jensen blev kandidat i medicin fra Aarhus Universitet i 1999 og speciallæge i anæstesiologi ti år senere. Foruden Sygehus Lillebælt og Regionshospitalet Horsens har Lisbet også tidligere været ansat på Aarhus Universitetshospital.

På Bedøvelse, Operation og Intensiv kommer Lisbet Tokkesdal Jensen til at udgøre afdelingsledelsen sammen med oversygeplejerske Marie-Louise Ulsøe.

Kontaktoplysninger

Nils Falk Bjerregaard, lægefaglig direktør, Regionshospitalet Horsens, tlf. 2286 0649.