08.12.2022

Hanne Lise Lorentzen som kommer fra en stilling som oversygeplejerske i Afsnit for Syge Nyfødte og Tidligt Fødte på Regionshospitalet Gødstrup, bliver fra 1. januar 2023 ny chefsygeplejerske i Børn og Unge.

Dermed bliver hun en del af afdelingsledelsen sammen med cheflæge Charlotte Søndergaard, og afdelingen får en leder og en sygeplejerske med en solid erfaring i bagagen.

- Medarbejdertrivsel og et nysgerigt visionært blik har hele vejen rundt været tydelige kendetegn for Hanne Lise Lorentzens ledelse, og i hospitalsledelsen glæder vi os til samarbejdet med Hanne Lise som en del af afdelingsledelsen i Børn og Unge, siger sygeplejefaglig direktør Rikke Degn, Regionshospitalet Gødstrup.

Hanne Lise Lorentzen har siden 1988 blandt andet været basissygeplejerske og souschef i Børn og Unge afsnit/Børn og Unge Akutmodtagelse, afdelingssygeplejerske i Børn og Unge klinikken og sekretariatsleder i Familieklyngen.

For Hanne Lise Lorentzen har det med hendes egne ord været en fantastisk rejse rundt i hele Børn og Unge med et stadigt større fokus på ledelse, der nu kulminerer med stillingen som ny chefsygeplejerske.

- Jeg glæder mig til at tage hul på min nye ledelsesopgave på Børn og Unge, som er en fantastisk afdeling. Jeg brænder for medarbejdernes trivsel, for læring og for det gode tværgående samarbejde. Jeg vil blandt andet arbejde for, at det bliver ved med at være sjovt og trygt at gå på arbejde, og at vi fastholder det gode samarbejde på tværs af fag, kompetencer og afsnit, siger Hanne Lise Lorentzen.

Hanne Lorentzen bor privat sammen med sin familie i Hammerum ved Herning. 

Flere oplysninger

  • Sygeplejefaglig direktør Rikke Degn, tlf. 2819 4002.

Chefsygeplejerske Hanne Lise Lorentzen, tlf. 7843 3712.