01.07.2022

Aarhus Universitetshospital henter erfaren leder fra Medicinsk Afdeling på Regionshospitalet Horsens.

15. august 2022 starter Barbara Smith Dyrmose som chefsygeplejerske på Ortopædkirurgi på Aarhus Universitetshospital. Barbara Smith Dyrmose har en meget bred erfaring fra arbejde i både hospitalsafdelinger og kommuner i Region Midtjylland, og hun har arbejdet med både kirurgi, medicin, rehabilitering og innovation. De seneste 6 år har hun været afdelingssygeplejerske (nu oversygeplejerske) på Medicinsk Sengeafsnit 1 på Regionshospitalet Horsens.

- Jeg ser med stor glæde og forventning frem til at starte som chefsygeplejerske for Ortopædkirurgi på AUH. Ortopædkirurgien er et speciale, der har fyldt en del af min karriere, men jeg byder som leder ind med en bred erfaring fra både primær og sekundær sektor. I det hele taget har jeg et stærkt engagement i vores sundhedsvæsen. Jeg vil som leder bidrage med et respektfuldt og tillidsfuldt samarbejde med kollegaer, medarbejdere, patienter og pårørende, siger Barbara Smith Dyrmose.

Barbara Smith Dyrmose er uddannet sygeplejerske fra Sygeplejeskolen i Aarhus i 1996. Hun har været sygeplejerske på en række medicinske og kirurgiske afdelinger i Aarhus, Holstebro og Horsens, samt i Holstebro og Horsens Kommuner, inden hun i 2005 blev uddannelses- og udviklingssygeplejerske på Medicinsk Afdeling Regionshospitalet Horsens.

Herefter har hun været assisterende områdeleder ved døgntilbuddet Vital og udviklingskonsulent i Horsens Kommune samt boet i Colorado, USA, i tre år. Efter hjemkomsten fra USA i 2016 blev hun afdelingssygeplejerske på Medicinsk Sengeafsnit 1 (MS1) på Regionshospitalet Horsens.

- I Hospitalsledelsen ser vi frem til at byde Barbara velkommen til AUH og til Ortopædkirurgi. Vi glæder os til at lære Barbara at kende og til at kunne gøre brug af de kompetencer og den ledelseserfaring, hun bringer med sig fra sine tidligere ansættelser, siger sygeplejefaglig direktør Susanne Lauth.

- Barbara er en erfaren og innovativ leder, som i hendes nuværende lederjob blandt andet har haft fokus på og er lykkedes rigtig flot med at dagsordensætte nye indsatser til at imødekomme udfordringer med rekruttering og fastholdelse af plejepersonale. I hospitalsledelsen ser vi frem til samarbejdet med Barbara.

Barbara Smith Dyrmose har en diplomuddannelse i ledelse og mangler kun de sidste fag for at færdiggøre en Master of Public Governance på Copenhagen Business School. Hun sidder i Lederforeningens bestyrelse i Dansk Sygeplejeråd.

På Ortopædkirurgi kommer Barbara Smith Dyrmose til at udgøre afdelingsledelsen sammen med cheflæge Sten Larsen og lærestolsprofessor Martin Lind.

Barbara Smith Dyrmose er 54 år og gift. Parret bor i Horsens og har 4 voksne børn.


Opret en kommentar

ReCAPTCHA ikke løst
Ingen kommentarer

{{comment.PostTitle}}


{{comment.PostDate.substr(0,5)}} kl. {{comment.PostDate.substr(6,11)}} af {{comment.PosterName}}