07.07.2022

15. august starter Dorte Alstrup Baden som ny planchef på Regionshospitalet Randers.

Regionshospitalet Randers får 15. august en ny planchef, når Dorte Alstrup Baden tiltræder stillingen.

Dorte Alstrup Baden er uddannet cand. merc. i organisation og strategi fra Aalborg Universitet og har en master i offentlig kvalitet og ledelse fra Syddansk Universitet. Hun kommer fra en stilling som kontorchef for Ledelsessekretariatet i Motorstyrelsen, men har tidligere i en årrække været ansat hos Region Nordjylland som konsulent og sekretariatsleder for Kvalitetsenheden for Almen Praksis.

- De seneste år har det trukket i mig at prøve kræfter med sundhedsområdet igen. Derfor glæder jeg mig til at starte på Regionshospitalet Randers og komme i gang med bl.a. at arbejde med kapacitetsstyring og med det tværsektorielle samarbejde med kommunerne og almen praksis, siger Dorte Baden Alstrup.

Kommer med nye friske øjne

Hospitalets nye planchef kommer oprindeligt fra Asferg lidt nord for Randers. Og faktisk er det ikke første gang, hun betræder Regionshospitalet Randers som ansat. For små 30 år siden gjorde hun nemlig rent som ferieafløser på hospitalet.

Meget er sket siden da, og derfor håber Dorte Baden Alstrup, at hendes mangeårige ledelseserfaring vil komme hende til gode, når nye komplekse problemstillinger venter.

-  Det, at jeg laver et sektorskifte, betyder forhåbentlig også, at jeg kan se på opgaverne med nye øjne sammen med enhedens dygtige medarbejdere, siger hun.

Erfaren og vidende leder

Hospitalsledelsen på Regionshospitalet Randers ser frem til at byde Dorte Baden Alstrup velkommen som en del af hospitalets afdelingsledelse.

- Med Dorte får vi en super erfaren leder, der kender sundhedsområdet og har erfaring med at arbejde med komplekse problemstillinger på tværs af sektorer. Vi ser frem til samarbejdet, siger Jonas Dahl, hospitalsdirektør på Regionshospitalet Randers.

Dorte Alstrup Baden bor privat i Aalborg og har to børn.

Stillingen som planchef på Regionshospitalet Randers er blevet ledig efter en mindre organisationsændring, som betyder, at hospitalets nuværende planchef Rikke Ringgaard Steffensen i stedet bliver chefkonsulent for hospitalsledelsen.

Yderligere oplysninger, kontakt:

  • Dorte Alstrup Baden, tlf.: 20 78 88 40
  • Jonas Dahl, hospitalsdirektør, tlf.: 29 74 41 45
  • Anne Brik Jensen, presse- og kommunikationskonsulent, tlf.: 23 38 37 59