24.05.2022

Mette Ringtved, chefsygeplejerske i Akutafdelingen på Regionshospitalet Horsens, bliver 1. juni 2022 sygeplejefaglig direktør samme sted.

Det bliver et kendt ansigt, der fra 1. juni 2022 bliver en del af den øverste ledelse på Regionshospitalet Horsens.

Nuværende chefsygeplejerske i Akutafdelingen, Mette Ringtved, rykker nemlig til stillingen som sygeplejefaglig direktør samme sted.

- Med Mette Ringtved får vi en dygtig og velreflekteret leder, som formår at drive komplekse udviklingsprocesser hen imod endnu bedre patientbehandling og medarbejdertrivsel. Samtidig har Mette et solidt kendskab til Regionshospitalet Horsens, hvor hun har arbejdet ad flere omgange senest som chefsygeplejerske i Akutafdelingen, og til samarbejdspartnerne i Horsens-klyngen. Jeg glæder mig til at byde Mette Ringtved velkommen i Koncernledelsen for Region Midtjylland, siger regionsdirektør Pernille Blach Hansen. 

Mette Ringtved har været chefsygeplejerske i Akutafdelingen i Horsens siden marts 2021. Inden da arbejdede hun blandt andet som oversygeplejerske i Ortopædkirurgi og Neurologi på Sygehus Lillebælt og som afdelingssygeplejerske på Medicinsk Afdeling på Regionshospitalet Horsens, hvor hun også har arbejdet som sygeplejerske. Hun har en master i Leadership Psychology fra Business Institute, Ålborg fra 2016 og blev uddannet som sygeplejerske i Randers i 2006.

- Jeg ser Regionshospitalet Horsens som et hospital med stærke værdier og et dygtigt medarbejder- og ledelseshold. Derfor glæder jeg mig til, sammen med den øvrige hospitalsledelse, at stå i spidsen for den videre udvikling af hospitalet. Vi har fået rigtig godt fat om at arbejde 'Sammen om opgaven', og den indsats ser jeg som en eksemplarisk løftestang til at blive endnu mere tværfagligt og organisatorisk nytænkende, siger Mette Ringtved.

Mette Ringtved afløser Hanne Sveistrup Demant, som har ønsket at gå på pension på posten som sygeplejefaglig direktør. Hospitalsledelsen på Regionshospitalet Horsens består fra 1. juni af hospitalsdirektør Lisbeth Holsteen Jessen, lægefaglig direktør Nils Falk Bjerregaard og sygeplejefaglig direktør Mette Ringtved.

Stillingen som cheflæge i Akutafdelingen på Regionshospitalet er pt. vakant. Akutafdelingen står derfor midlertidigt uden ledelse, når Mette Ringtved forlader afdelingen. Derfor er det aftalt, at cheflæge Karsten Krøner fra Ortopædkirurgisk Afdeling indtil videre konstitueres i stillingen som cheflæge i Akutafdelingen ved siden af sit sædvanlige job i ortopædkirurgien.

Flere oplysninger:

  • Regionsdirektør Pernille Blach Hansen, tlf. 4026 8056, mail: pernille.blach.hansen@stab.rm.dk
  • Chefsygeplejerske og kommende sygeplejefaglig direktør Mette Ringved, tlf., 2242 2636, mail: merjns@rm.dk