Tirsdag den 22. november slår Regionshospitalet Gødstrup for første gang dørene op til en "Karrieredag" hvor nyuddannede og kommende studerende inden for sundhedsfagene kan se, hvordan det er at arbejde som nyuddannet på hospitalet.

På dagen vil nyuddannede og erfarne kollegaer fortælle, hvordan det er at starte sin karriere på Regionshospitalet Gødstrup, og flere afdelinger slår dørene op så deltagerne kan se de faciliteter og omgivelser, som man får som nyuddannet i Gødstrup.

- Vi afprøver noget nyt med denne Karrieredag. Vi har et stort ønske om at involvere fremtidens nye medarbejdere for at få nye input og ideer til udvikling af sundhedsvæsnet som arbejdsplads. Ved at invitere inden for i nogle inspirerende rammer på karrieredagen håber vi at kunne puste nyt liv i den samtale med de unge, siger sygeplejefaglig direktør Rikke Degn.

Karrieredagen er tiltænkt alle, som uddanner sig til, eller som overvejer at uddanne sig til bioanalytiker, sygeplejerske, radiograf, jordemoder, klinisk diætist, fysioterapeut eller ergoterapeut

Derudover kan man høre mere om:

  • Bæredygtighed og hvordan medarbejderne arbejder med dette på hospitalet gennem konkrete projekter.

  • Innovation, herunder 3D-print og VR-teknologi.

  • Hospitalets design og arkitektur, som skaber rammerne for patienter og medarbejdere, og som understøtter drift, flow og kultur som sundhedsfremme.

  • 2-årige introduktionsforløb for nyuddannede, som nu er i gang for sygeplejegruppen og som gerne skal bredes ud til flere faggrupper.

  • Simulation- og færdighedstræning, som bruges til at øge de faglige kompetencer både mono- og tværfagligt.

Hospitalet betaler transport og frokost

For at give flest mulige mulighed for at deltage i Karrieredagen har hospitalet arrangeret gratis bustransport ud og hjem fra Esbjerg, Aalborg og Haderslev.
Deltagere, der bor andre steder, kan få refunderet udgifter til offentlig transport.

Arrangementet løber fra kl. 10-14 og derfor vil alle tilmeldte deltagere også blive tilbudt gratis frokost forberedt af hospitalets egen kantine "Havens Madhus".

Læs mere om arrangementet her

For mere information

  • Rikke Degn, Sygeplejefaglig direktør, Regionshospitalet Gødstrup: RIKPER@rm.dk / 2819 4002

  • Dorthe Gærup Nielsen, Kommunikationskonsulent, Regionshospitalet Gødstrup: dorthe.gaerup@goedstrup.rm.dk / 61379386