21.11.22.

For sidste gang i år holder regionsrådet i Region Midtjylland temadag. Mandag 28. november er rådet inviteret til Horsens for bl.a. at se og høre om regionshospitalets arbejde inden for de kirurgiske specialer og med kvalitetsdata. Pressen er velkommen til at deltage i formiddagens program.

Regionsrådet får en introduktion til hospitalet, herunder personalesituationen på hospitalet, de kirurgiske specialer og hospitalets målrettede arbejde med kvalitets-data.

Før frokost får politikerne en rundvisning på hospitalet, der har ca. 1.500 ansatte, som betjener omkring 217.000 indbyggere i Horsens, Hedensted, Skanderborg og Odder.

Regionshospitalet Horsens omfatter også Skanderborg Sundhedshus og Livsstilscenter Brædstrup.

Program for temadagen 28. november

  • kl. 9.30-9.50 Introduktion til Regionshospitalet Horsens ved hospitalsdirektør Lisbeth Holsteen Jessen, lægefaglig direktør Nils Falk Bjerregaard og sygeplejefaglig direktør Mette Ringtved.
  • kl. 9.50-10.20 Regionsrådet får en status på hospitalets ubesatte stillinger og oplæg om, hvordan hospitalet bl.a. arbejder med at få andre faggrupper - f.eks. fysioterapeuter og serviceassistenter - til at varetage arbejdsopgaver i sengeafsnittene.

  • Kl. 10.20-11.30 Hospitalsdirektør Lisbeth Holsteen Jessen fortæller om den igangværende omfattende ombygning og renovering af hospitalet. Regionsrådet bliver vist rundt.

  • Kl. 11.30-12.00 Ortopædkirurgi holder bl.a. oplæg om, hvordan afdelingen håndterer den aktuelle situation med begrænset operationskapacitet, mens Kirurgi fortæller om det kirurgiske speciales opgaver på et akuthospital samt afdelingens regionsfunktioner og forudsætninger for faglig bæredygtighed.

  • Kl. 12.00-12.20 Lægefaglig direktør Nils Falk Bjerregaard præsenterer kort hospitalets systematiske opfølgning på kvalitetsdata.

 

Tilmelding for pressen

Interesseret presse kan tilmelde sig senest fredag den 25. november kl. 10.

Tilmelding til sofie.frank.nielsen@stab.rm.dk eller på tlf. 2924 0087.