I år var der også mange børn på besøg. På hospitalet i Randers var indtrykket ligefrem, at der kom nogenlunde lige mange borgere og bamser! Foto: Helle Larsen.

04.09.2022

Landet over tog 17.000 danskere søndag imod regionernes invitation til at opleve nye store hospitaler bag facaderne. Alene Region Midtjylland havde 4.750 gæster på besøg.  

Alene i Region Midtjylland trak hospitaler og akutlægehelikopter tilsammen 4.750 gæster. Det et meget fint besøgstal, som kun er overgået i 2019, hvor alene Regionshospitalet Gødstrup tiltrak ca. 7.000 gæster.

Også på landsplan er det samlede besøgstal det næststørste, siden regionerne i 2017 første gang inviterede til Åbent Hospital.

Fra Region Midtjylland deltog i år Aarhus Universitetshospital, regionshospitalerne i Horsens, Randers og Gødstrup, Psykiatrien i Gødstrup og akutlægehelikopterbasen i Skive.

Åbent Hospital 2022 blev en succes, vurderer regionsrådsformand Anders Kühnau (S).

- Først og fremmest tak til alle medarbejderne for de flotte arrangementer. I regionerne arbejder vi benhårdt for at skabe fremskridt for patienterne, både i hverdagen og med de nye hospitalsbyggerier. Åbent Hospital er en god mulighed for, at vi kan være dialog med hinanden, og at alle nysgerrige kan få et smugkig på fremtidens behandling, siger Anders Kühnau. 

Se evt. mere om arrangementet på www.vibyggerforlivet.dk.

Billeder fra Åbent Hospital

Åben ved at trykke på + - husk at kreditere fotografen!