02.09.2022

1. oktober tiltræder Gitte Jessing som afdelingschef i Afdeling for Folkeundersøgelser på Regionshospitalet Randers.

59-årige Gitte Jessing kommer fra en stilling som leder af Klinisk Forsknings Enhed (KFE) på kræftafdelingen på Aarhus Universitetshospital, hvor hun har været de seneste 20 år. I den tid har hun bygget forskningsenheden op og stået i spidsen for en etableret infrastruktur i Kræftfdelingen, som administrerer ca. 100 kliniske forsøg til Kræftpatienter.

Gitte Jessing er vant til en stor interessentflade og et bredt samarbejde både internt på Aarhus Universitetshospital samt eksternt. Før arbejdet som leder af KFE, var hun med til at starte patienthotellet op på Skejby Sygehus, hvor hun også fungerede som konstitueret leder.

Uddannet sygeplejerske

Gitte Jessing er oprindeligt uddannet sygeplejerske og har sidenhen taget en master i Folkesundhedsvidenskab samt en efteruddannelse i ledelse (Master of Business Administration – MBA).

Fra 1. oktober skal Gitte Jessing, sammen med cheflæge Berit Andersen, stå i spidsen for Afdeling for Folkeundersøgelser, og det glæder hun sig til.

- Det bliver rigtig spændende at blive en del af en afdeling, der både har ansvaret for alle screeningsprogrammer i regionen og for hospitalets forskningsenhed. Der foregår rigtig meget spændende forskning i afdelingen, som jeg glæder mig til at blive endnu klogere på, ligesom jeg ser frem til at bidrage med at understøtte rammerne for den samlede forskning på Regionshospitalet Randers, siger hun.

Kommer med solid erfaring

Hospitalsledelsen på Regionshospitalet Randers ser frem til at byde Gitte Jessing velkommen som en del af hospitalets afdelingsledelse.

- Gitte er en erfaren leder, der kommer med stor viden og erfaring inden for forskningsområdet. Nu skal hun, ud over driften i afdelingen, også være med til at fremme forskningen på tværs af hele hospitalet, og vi ser meget frem til samarbejdet, siger lægefaglig direktør Lone Winther Jensen.

Gitte Jessing bor i Aarhus og har tre voksne, udeboende børn samt børnebørn.