05.01.2023

38-årig oversygeplejerske fra Akutafdelingen efterfølger 1. marts Annette Falkenberg, der går på pension fra stillingen som chefsygeplejerske i Infektionssygdomme.

Sigrid Rasmussen er uddannet sygeplejerske fra 2008. Hun har specialuddannelsen i intensivsygepleje og tog den sundhedsfaglige kandidatuddannelse i 2018. Siden har hun været oversygeplejerske for Akut Voksenafsnit på Akutafdelingen ved Aarhus Universitetshospital.

- Sigrid har vist sig at besidde et usædvanligt ledertalent, og vi tror, at hun har det, der skal til for at skabe stabilitet og tryghed i afdelingen efter corona, og mod og vilje til at udvikle afdelingen, siger lægefaglig direktør Claus Thomsen.

Infektionssygdomme på Aarhus Universitetshospital er kendt for et højt fagligt niveau og for stor kreativitet, men som har haft et enormt opgavepres og været udsat for mange omstillinger under corona.

- Jeg har praktisk erfaring med det infektionsmedicinske speciale fra både Intensiv og Akutafdelingen, og fra Akutafdelingen har jeg ledelseserfaring med organisering af patientforløb og sikring af medarbejdertrivsel under en pandemi. Derfor glæder jeg mig til at blive en del af afdelingsledelsen på Infektionssygdomme, og være med til at fremtidssikre det infektionsmedicinske område på Aarhus Universitetshospital, siger Sigrid Rasmussen.

Sigrid Rasmussen efterfølger 1. marts 2023 chefsygeplejerske Annette Falkenberg, der går på pension. Afdelingsledelsen på Infektionssygdomme består herefter af cheflæge Lars Østergaard og chefsygeplejerske Sigrid Rasmussen.

Flere oplysninger