Den 44-årige civilingeniør Asger Schou tiltræder den 1. februar 2016 stillingen som byggechef i Projektafdelingen for Det Nye Universitetshospital i Aarhus.

02.12.2015

Asger Schou kommer fra en stilling som Udviklingschef for bygningsafdelingen på Ingeniørhøjskolen, Aarhus Universitet, hvor han har været daglig leder for 35 medarbejdere og haft ansvaret for forsknings- og udviklingsprojekter, ligesom han har undervist i ledelse og styring af byggeprojekter.

Den kommende byggechef på DNU har 17 års erfaring fra byggebranchen, hvor han har arbejdet på en lang række forskelligartede offentlige såvel som privat finansierede byggeprojekter. Asger Schou har tidligere været ansat 12 år i rådgivningsvirksomheden COWI, hvor han de sidste år af sin ansættelse var projektchef og blandt andet var ansvarlig for projektporteføljen i Region Midtjylland, ligesom han varetog projekt- og byggeledelsen på en række store byggerier, blandt andet det nye 50.000 m2 store Bestseller domicil på havnen i Aarhus.

Asger Schou har dermed særdeles solid erfaring med projekt- og personaleledelse, og ser frem til at bruge sine kompetencer i Projektafdelingen for DNU.

- DNU-projektet er et helt unikt og komplekst byggeprojekt, som jeg glæder mig meget til at blive en del af. Det bliver spændende at være med til at få projektet i mål, og jeg ser frem til at komme i gang den 1. februar, fortæller den kommende byggechef.

Projektdirektøren for DNU, Frank Skriver Mikkelsen, hilser Asger Schou velkommen og ser frem til samarbejdet med den nyansatte byggechef.

- Der står nogle spændende og udfordrende år foran os, hvor vi skal have færdiggjort og ibrugtaget byggeriet. For at det skal lykkes, har vi brug for en person med Asgers kvaliteter i byggechefstolen.

DNU’ s nye byggechef bliver faglig projektleder for det samlede byggeprojekt og daglig leder for ti medarbejdere på det byggetekniske område samt en arbejdsmiljø- og sikkerhedsleder.