09-01-2015

Regionsrådsformand Bent Hansens 25-års jubilæum som amtsrådsborgmester og siden regionsrådsformand blev fredag den 9. januar 2015 fejret med gæster og gaver.

Bent Hansen (S), regionsrådsformand i Region Midtjylland, blev fredag den 9. januar 2015 fejret med taler, gaver og gæster.

Anledningen var Bent Hansens 25 år på posten som først amtsrådsborgmester i Viborg Amt og siden regionsrådsformand i Region Midtjylland. Omkring 300 gæster lagde vejen forbi Regionshuset Viborg på Skottenborg for at ønske tillykke.  

Blandt gæsterne var flere nuværende og tidligere medlemmer af Folketinget, nuværende og tidligere borgmestre fra de midt- og vestjyske kommuner, tidligere amtsrådsmedlemmer og nuværende medlemmer af regionsrådet. 

Familien - heriblandt også et par stykker, som nok bedst kender Bent Hansen under navnet "morfar" - deltog også i festlighederne for den erfarne politiker. 

Og talerækken var lang, så heldigvis var der lidt at styrke sig på for både store og små.  

opdateret: 09-01-2015

Billeder til download kan frit anvendes i forbindelse med redaktionel omtale af indholdet i denne pressemeddelelse, når Region Midtjylland anføres som kilde