Foto: Michael Harder

19.11.2015

Midtvask i Aarhus blev i dag kåret som Årets Læreplads 2015 af Danske Erhvervsskoler-Lederne. Det foregik ved en reception i København, hvor virksomheden fik overrakt diplom og Årets læreplads-statuette.
Midtvask er Region Midtjyllands vaskeri ved Aarhus Universitetshospital.

I begrundelsen for valget af Midtvask hedder det bl.a.: ”En arbejdsplads med stor faglig og social bevidsthed, som sætter klare og tydelige mål for eleverne. Midtvask påtager sig en stor og vigtig uddannelsesopgave.” 

Allerede i går onsdag blev Midtvask fejret lokalt, da Tradium kårede virksomheden som årets læreplads i skolens dækningsområde.

– Da vi havde læst industrioperatør-elev Søren Ilsø Jensen flotte og rørende indstilling af Midtvask til Årets Læreplads, var vi ikke i tvivl. Og jeg har derfor fornøjelsen i dag at kåre Midtvask til Årets Læreplads i Tradiums dækningsområde, sagde bestyrelsesformand Søren Sørensen på Midtvask i Aarhus onsdag. Her havde vaskeriets ledelse samlet alle 170 medarbejdere til fejringen og modtagelse af diplom, blomster og chokolade.


– Prisen som Årets Læreplads 2015 betyder utrolig meget for os. Vores lærling, Søren Ilsø Jensen, har skrevet en virkelig flot indstilling. Tusind tak for det, Søren.  Vi har altid troet på, at du kunne. Og til alle medarbejdere på Midtvask: I der står her i dag er simpelthen unikke, sagde vaskerichef Pernille Lundvang i sin takketale.

Midtvask færdiguddannede 32 lærlinge sidste år. I 2015 er 34 gået i gang med uddannelsen til industrioperatør på Tradium.