10/9-15 

1. november tiltræder 58-årige Tommy Midtgaard Jensen stillingen som ny ledende overlæge for Anæstesiologisk Afdeling i Hospitalsenheden Vest, og kommer dermed til at indgå i den fælles afdelingsledelse for afdelingens cirka 360 ansatte sammen med ledende oversygeplejerske Else Folmer.

Afdelingen får en ledende overlæge, der sammen med den ledende oversygeplejerske ønsker at videreføre den kontinuerlige udvikling af Anæstesiologisk Afdeling som en stærk samarbejdspartner frem mod DNV-Gødstrup. Fusioner og forandringer er ikke fremmedord for Tommy Midtgaard Jensen, som har beskæftiget sig med forandringsprocesser i organisationer, og blandt andet har coaching af yngre læger som et af sine store interesseområder.

Tommy Midtgaard Jensen har flere års ledererfaring som anæstesiolog, og kommer fra en stilling som overlæge i Akutafdelingen i Hospitalsenheden Vest. Inden da var han ledende overlæge på Akutafdelingen på Regionshospitalet Randers.

Tommy Midtgaard Jensens lægelige erfaring spænder vidt, og af tidligere ansættelser kan nævnes: Visiting professor ved Oregon Health Services, speciallæge i Norsk Luftambulanse samt overlæge på Aarhus Universitetshospital, Skejby.

 

Fotoakkreditering: Mark Cowper Dyer, Region Midtjylland.