Registrering og behandling af dine oplysninger

Ved tilmelding til et eller flere af Region Midtjyllands nyhedsbreve accepterer du, at dit navn og din e-mailadresse registreres, og at vi sender dig nyhedsbreve.

Vi vil bruger de oplysninger, som du har givet os til at: Sende dig nyheder, invitationer til events og lignende, som vi tror kunne være interessant for dig alt efter hvilket eller hvilke nyhedsbreve du har valgt at tilmelde dig.

Statistik om åbning af nyhedsbreve

Vores nyhedsbreve indeholder pixels, der registrerer, hvor mange og hvem der åbner nyhedsbrevene, hvornår nyhedsbrevene åbnes (dato og tidspunkt), hvilke links der klikkes på, om det gøres fra en mobilenhed (fx telefon eller tablet) eller en computer (fx pc eller mac), og hvilket operativsystem der benyttes (fx Windows eller macOS).

Vi bruger statistikken, når vi skal vælge indhold til næste nyhedsbrev

Disse informationer bruger vi til at analysere, hvilke nyhedsbreve modtagerne åbner, og hvilke artikler modtagerne klikker på. På baggrund af den data tilrettelægger vi fremtidige nyhedsbreve – fx i hvilken rækkefølge historierne skal præsenteres i nyhedsbrevet.

Modtagelse af nyhedsbreve samt vores behandling af pixeldata sker på baggrund af dit samtykke jf. art. 6 stk.1 litra a i databeskyttelsesforordningen. Dit navn og din e-mailadresse behandler vi på baggrund af vores legitime interesse til dokumentationsformål, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f.

Dit navn, din e-mailadresse samt oplysninger om åbning af nyhedsbreve, klik på links, enhed og operativsystem bliver ikke brugt til andre formål end de beskrevne og bliver ikke videregivet til andre.

Tilbagetrækning af samtykke

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af dit seneste nyhedsbrev. Vi sletter din mailadresse, hvis du afmelder nyhedsbrevet, og behandler således kun dine personoplysninger så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet.