Tak, fordi du er aktiv i debatten på Region Midtjyllands Facebook-side. Siden skal være et godt sted at være, og vi inviterer til en åben og demokratisk debat.

Siden varetages og administreres af Koncern Kommunikation i Region Midtjylland. Vi overvåger siden inden for normal arbejdstid og bestræber os på at svare alle spørgsmål.

Vi laver ikke sagsbehandling på sociale medier, og vi fraråder, at du opslår personlige og fortrolige oplysninger om fx din egen eller andres sygdomshistorik. Vi opfordrer til, at du i stedet anvender kontaktmulighederne på siden her.

For at sikre den gode debat, har vi udarbejdet nogle retningslinjer for siden.

Sådan modererer vi debatten

Som udgangspunkt ønsker vi ikke at slette indlæg eller kommentarer på sociale medier, ligesom vi ønsker, at det ikke er nødvendigt at blokere brugere.

Vi forbeholder os dog retten til at give advarsler eller blokere en bruger, der gentagne gange overtræder vores retningslinjer.

Vi modererer debatten i følgende tilfælde:

  • Postet indhold skal være relevant i forhold til regionens virke og må ikke bære præg af misinformation.

  • Vi betragter gentagne opslag med identisk indhold som spam og sletter derfor sådanne opslag.

  • Du må ikke anvende vores kanaler som distributionskanal for egen interesse som fx spørgeskemaer eller jobsøgning.

  • Deltag ikke i debatten under falsk profil.

  • Hold den gode tone. Indlæg, som er injurierende, hadefulde, racistiske, diskriminerende, krænkende eller truende, slettes, og gentagne overtrædelser medfører udelukkelse fra siden.

  • Vi ønsker ikke kritik af navngivne ansatte på Facebook. Har du personspecifik kritik at fremsætte, lytter vi gerne, men vi beder vi om, at du anvender kontaktmulighederne på siden her.

Vi henviser desuden til facebooks tjenestevilkår og fællesskabsregler.

Undrer du dig?

Har du spørgsmål - også om hvordan vi moderer debatten – kan du kontakte os herinde eller via mail: kommunikation@stab.rm.dk.

Vi reviderer løbende vores retningslinjer. Har du input til, hvordan vi kan videreudvikle dem, så skriv det til os på kommunikation@stab.rm.dk.