09-12-2011

Aarhusvirksomheden Cetrea A/S er blevet anerkendt som en af de 100 mest innovative og teknologisk lovende virksomheder global set. Cetreas direktør giver Region Midtjylland en del af æren for virksomhedens succes.

Man kunne kalde den it-branchens Oscar. Og det var ikke uden stolthed, at Cetreas direktør Hans Erik Henriksen, torsdag i Los Angeles modtog prisen Red Herring Global 100.
Dermed er hans virksomhed stemplet som en af verdens mest lovende i branchen.
Cetrea udvikler IT-systemer til at håndtere flowet af patienter og arbejdsopgaver på sygehuse.
Ifølge Cetreas direktør Hans Erik Henriksen, er en af succesfaktorerne for virksomheden et tæt samarbejde med Region Midtjylland.
”Det er ikke nok at have produkter, som er førende på verdensmarkedet - man skal også kunne vise, at disse skaber værdi for hospitalerne, og at klinikerne er glade for at bruge løsningerne - og her spiller Region Midtjylland en vigtig rolle for os”, siger Hans Erik Henriksen.

Stærk reference
”I det hele taget har samarbejdet med regionen haft meget stor betydning for Cetrea. Dels fordi Region Midtjylland var den første af regionerne, som vi fik som kunde. Og dels fordi det løbende samarbejde, som vi har med regionen og Alexandra Instituttet om innovation og udvikling, er vigtigt, for at vi til stadighed kan være førende på området”.
”Det er af stor betydning, når vi har kundebesøg fra udlandet, at hospitalerne i vores hjemmeregion velvilligt modtager besøg og fungerer som stærke referencer for os. Det er en meget vigtig faktor i forbindelse med opbygning af en solid eksportforretning”, siger han.

OPI-samarbejde
Region Midtjylland arbejder intensivt med at skabe rammer for Offentlig-Private innovationssamarbejder (OPI). Parløbet med Cetrea er et eksempel på et samarbejde, der har givet stor værdi for begge parter.

Se Cetreas pressemeddelelse


Flere oplysninger

Annemette Digmann
Afdelingsleder, Regional Udvikling
Region Midtjylland
Telefon: 7841 1300
Annemette.digmann@ru.rm.dk

Hans Erik Henriksen, Direktør / CEO
Cetrea A/S
Telefon: 3840 0572
Mobil: 2331 4256
heh@cetrea.com


Kontaktoplysninger på alle regionsrådets medlemmer findes på http://www.rm.dk/politik/politikerne