17-12-2011

Midtjyllands EU-kontor i Bruxelles har indgået samarbejde med de øvrige danske lokale, regionale repræsentationskontorer og forskningskontorer i Bruxelles i det, som kaldes Danish Local, Regional and Research Co-op in Brussels (DacoB).

Samarbejdet er etableret med henblik på et antal arrangementer i Bruxelles i forbindelse med det danske formandskab for EU i foråret 2012. Det er såkaldte Precidency Dialogues, som arrangeres i samarbejde med den danske EU-repræsentation i Bruxelles. Samarbejdet lanceres nu på en ny hjemmeside i forbindelse med invitationer til de planlagte arrangementer under det danske formandskab.

Det første arrangement handler om forskning og Horizon2020 og finder sted den 29. februar 2011 på den danske EU-repræsentation. Fra Midtjylland deltager bl.a. professor Flemming Besenbacher, bestyrelsesformand for Carlsbergfondet, dekan Brian Bech Nielsen fra Naturvidenskab og Teknologi på Aarhus Universitet samt leder af forskningsstøtteenheden ved Århus Universitetshospital John Westensee. Der arbejdes med planer om at webstreame begivenhederne.

Læs mere om begivenhederne og DacoB

Yderligere oplysninger:

Niels Erik Andersen
Kontorchef, Regional Udvikling
Region Midtjylland
Telefon: 7841 1120
Mobil: 2085 3252
niels-erik.andersen@ru.rm.dk